torstai 5. maaliskuuta 2015

Varsinainen barista

Presidentin veli, siis se sama kaveri jonka kassakaapista siivooja vei 200kiloa selittämätöntä valuuttaa, on nyt tutkittavana kahveen vientiin liittyvistä epäselvyyksistä.

Herra on 2003 perustanut Skandinavian maihin ugandalaista kahvia promonneen yrityksen. Miljoonan euroa hän on ainakin saanut "markkinointiin" ja 15 miljoonaa $ vielä ilmeisesti etsitään. Tai ainakin sen verran heppu on valtiolta vielä pyytänyt. Ei ole varmaan niitä saanut.

En kyllä muista mitään varsinaista ugandalaisen kahvin markkinabuumia noilta ajoilta ainakaan Suomessa olleen mutta Suomihan nyt ei olekaan Skandinaviaa.

Muuta: Kampalassa on sitten lavantautia joten wishy-washy vaan käsille vähän useammin.

Naapurissa Kagamen Paulilla on ongelma. Heikäläinen perustuslaki kun sallii vain kaksi kautta presidentille ja ne tulevat täyteen 2017. No, Paulin oppi-isä M7:hän on jo tämänkin ongelman aikanaan selättänyt joten kyllä se siitä suttaantuu. Ruandassa kun kuulemma joutuu Ugandaakin helpommin pieneen huoneseen "juttelemaan asioista" jos maan isää alkaa arvostella.

Lehti katsoo myös aiheelliseksi tänään kertoa kalifornialaisesta hihhuli-lakimiehestä, joka koittaa saada läpi lakialoitetta homostelun kieltämisestä kuolemanrangaistuksen uhalla. Ugandalaiset seuraavat tilannetta mielenkiinnolla.

Tuossa on sitten vielä jännää tekstiä äskettäisen hallituksen sekoittamisen tiimoilta:

http://chimpreports.com/2015-cabinet-reshuffle-astounding-highlights/

http://chimpreports.com/cabinet-reshuffle-appointment-by-region/

Arvaatteko/tiedättekö mistäpäin Ugandaa M7 itse on kotoisin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti