perjantai 20. maaliskuuta 2015

Perjantain pitkävetorivi

Ihan alkuun: Martinez ulos! Aivan käsittämättömiä taktisia valintoja eilisessä Kiovan Dynamo-matsissa. Taas.

Muistanette kun kerroin tuossa taannoin paikallisten mieltymyksestä pitkäänvetoon?

No nyt sitten yhtä boda-kuskia oli onnistanut. Jätkä oli pistänyt 18!!!!!! fudiskohdetta lapulle ja sehän oli natsannut. Panokseksi lapun mukaan oli asetettu 300 000 shillinkiä ja veto tuotti rohkean kymmenentuhatta euroa. 38 miljoonaa shillinkiä. Järjetön mälli siis täkäläiselle ja kyllähän mäkin jo tuon ottaisin.

Paitsi että ehei. Vetofirma alkoi ämpyilemään vastaan. Heidän mukaansa jannu oli sijoittanut vain 3000 shillinkiä mutta näppäilyvirheen takia panokseen oli tullut nollia kuin paksusormisen siltainsinöörin kellolaskimesta. Olivat jopa heti samana päivänä kertoneet asiasta poliisille jotka, aivan oikein, olivat lähettäneet petsaritoimiston väen matkoihinsa koska eihän siin mitään rikosta ollut tapahtunut.

Nyt sitten tämä paikallinen williambetfair ei suostu maksamaan voittoa. Mitään todisteita heillä ei ole vedon asettanutta boda-jampsteria vastaan. HYVIN todennäköisesti se oikea panos on ollut sen 3000 mutta kaverin lappu on validi ja siinä tosiaan seisoo 300k.

Ugandassa näiden vedonvälittäjien pitäisi lain mukaan tallettaa valtion tilille 500 miljoonaa shillinkiä muun muassa tällaisia tapauksia varten. Arvatkaas onko tämä Ugandan suurin vetofirma tehnyt näin? No ei ole. Eipä sitä tosin pidä ihmetellä millään muotoa sillä aika hämäriltä nuo mestat muutenkin näyttävät, eli ihan varmasti niissä saattaa olla aika monenlaista muutakin palvelua kuin petsaamista tarjolla.

Taidanpa siis pitäytyä ihan vaan Veikkauksen 1X2-jutuissa. Vaikkakin välillä täkäläisillä toimistoilla on kyllä sellaisia ylikertoimia "suosikkeja" vastaan pelaaville että pari kertaa on tehnyt mieli kokeilla...

QPR on muuten varma kotivoittaja sunnuntaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti