maanantai 23. maaliskuuta 2015

Plääh

Mua ei oikein huvita mikään.

Oltiin eilen kohtalon lapsen kanssa repo rankoina. Joku mahapöpöhkö tms. Veto pois. Ei maistunut mikään, ei edes kotiin kannettu meksikolainen. Söin mä sitä kuitenkin koska samalla kotiinkuljetuksella tilattiin myös pari mojitoa. Hyvin tulee drinkki kotiovelle asti ja sillä voi huuhdella kurkkuun takertuneet sombrerot, viikset ja ja muut Richie Valencit alas.

Tänään on vähän parempi. Pystyi jopa nakuttelemaan hapertuneen lastulevyn takaisin kiinni olohuoneen kattoon.

Vettä sataa, which is nice. Mikä ei ole nice on se, että vesi tunkeutuessaan sähkömuuntajiin/-kaappeihin saa nuo kaapit sanomaan pum! Nyt taas virtapiiri on suljettuna.

Lehdistöä:

Poliisin pomo haluaisi koululapsille opetettavaksi karatea tai taekwondoa jo pienestä pitäen. Tämä sen vuoksi etteivät raiskarit ja muut valtoimenaan juoksevat pedot pääsisi toteuttamaan itseään ihan niin helposti. Sinänsähän idea on ihan kannatettava sillä kyllähän kamppailu/itsepuolustus lajit antavat ihan hyvää pohjaa yksilön kehitykselle noin niinkuin henkiselläkin puolella. Minä vaan sitä että ehkä se ongelma on kuitenkin jossain muualla kuin noiden lasten kykenemättömyydessä vastarintaan? Eli eiköhän se ongelma ole loppupeleissä kuitenkin nuo "jammut" ja niiden käytös? Näin äkikseltään ajateltuna siis.

Ugandaan on parin viime kuukauden aikana palannut muutamia maanpakoon 2000-luvun alussa lähteneitä korkea-arvoisia kapiaisia. M7 on taannut näiden heppujen turvallisuuden joten mistä se kertoo? En tiedä. Koskaan ei Ugandassa kuitenkaan valta ole vaihtunut rauhallisesti ja sen vuoksihan nämä kaverit ovat mm. Ruotsiin lähteneet. Jotain jännää tässä on nyt taustalla. Tokihan nämä kaverit ovat voineet olla myös M7:n agentteja, jotka ovat pitäneet silmällä Ugandan ulkopuolella vaikuttaneita opposition haaroja. We'll see.

Entisen pääministeri Mbabazin kannattajia oli eilen kokoontunut jenkkien lähetystön eteen pyytämään apua Musevenin ulostamisessa ja rekkuloinniksihan se oli mennyt. 13 putkaan juoksentelumellakan vuoksi. Kytee kytee...

Alkoivat täkäläiset myös nyt jo käymään oikeutta 2010 pommituksista epäiltyjä kolmeatoista Mohammediä, Omaria, Hussein Hossainia, Idrisiä ja Suleimania vastaan. Pojat ovat olleet koko tämän ajan tallessa kaapissa ilman virallista syytettä. Nooo, ei tule vesi silmiin jos herrat ovat niiden tekojen takana. Jos taas eivät ole...

Vesi- ja ympäristöministeri sanoi, että vallinnut kuivuus on Jumalan kosto ihmisille koska nämä tuhoavat Jumalan luomakuntaa. "For me I think it's God's anger, how else can you explain it?" Mulle tulee mieleen pari muutakin syytä mutta maassa maan tavalla taas. Halleluja!

Ok. Kyllähän ministeri sitten kertoi syitä esim. malarian leviämiseen ja hän käytti tuota retorisena keinona saadakseen ihmiset tajuamaan ympäristönsuojelun merkityksen. Kuten sanottu, maassa maan tavalla. Hallelujaa good golly miss molly!

Sitten loppuun lisää hallelujaa. En viitsi tätä ISIS:ksen ja länsimaisen sekulaarisuuden yhdistävää kirjaimista koostuvaa aivopierua kääntää. Ihan piispa sen kuitenkin on päästänyt joten kyllä se kai asiaa joidenkin ihmisten mielestä on. Aika monienkin mikäli minä olen Ugandaa oppinut yhtään tuntemaan.

http://www.monitor.co.ug/OpEd/Commentary/Western-secularism-is-like-Islamic-fundamentalism/-/689364/2661896/-/155jjttz/-/index.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti