tiistai 17. maaliskuuta 2015

Klinikalla

Kohtalon lapsella on kuumetta. Ollut sunnuntaista lähtien. Viime yönä neiti kellotteli rohkeita neljänkymmenen lukemia eivätkä ibuprofeenit ja panadolit auttaneet. Ei ripulia, ei oksentelua eika nuhaa. Vaan kuumetta. Mentiin sitten aamulla katsomaan lääkäriä.

Verta vähän ottivat ja tuloksena oli "bakteeritulehdus". Onko tuo nyt ihme kun suuhun menee kaikki ja siihen päälle vielä pari litraa uima-altaan vettä? Kyllä tämä tästä.

Kuuma on ja sateet viipyvät. Viikonloppuna pamisin Shellin vaki-pankkiautomaatti vaksin kanssa ja se oli mielissään kuultuaan että kotiseudulla pohjoisessa oli jo vähän ropsautellut. Vaikka tässä suurkaupungissa ollaan niin kyllä "kortti tuo ja kortti vie mutta maanviljelys on ihan kokonaan onnen kauppaa". Alkaa se ruoan hinta meinaan nousta täälläkin jos kotikylistä ei maissia ja banaania virtaa kymenä Kampalaan. Karjankasvatus alueilla kantturoita on jo alkanut putoilla enenevässä määrin koska se on sarvipäiden määrä eikä -laatu jota tavoitellaan. Ei riitä kaikille paskahännille ruohoa näes.

Meillehän tämän luulisi meinaavan vain suurinpiirtein jatkuvaa altaalla notkumista. Hepskukkuu väärin ja ei suinkaan. Ei kärsi olla umaa-ma-maa-ma-ma-maa-maa maauimalassa kun lakuaiseen tulee megajoule toisensa perään.

Syitäkin tälle kuivuudelle on löydetty. Kampalan muslimipomo täräytti sanomaan että syy tälle helteelle on yleisessä moraalin rappiossa. Siinä niputettiin homot, korruptio ja muu rötöstely syiksi joiden vuoksi allah (pienellä) ei sadetta anna. Itse olisin taipuvainen ajatelemaan että ollaan vuoden kierrossa 'bout puolessa välissä joulua ja juhannusta. Tämähän tarkoittaa sitä, että Päiväntasaajalla Arska tosiaan paistaa aikas korkealta. Voin toki olla väärässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti