perjantai 13. maaliskuuta 2015

Raipe! Maksa velkas!

Tuolla laillahan Ipa-ikonia aikanaan tervehdittiin mm. Rinkelinmäen lehtereiltä. Vähän ilkeätähän se oli, myönnetään. Toisaalta taas Raipe aina tarjoili viihdettä, milloin polttamalla päreensä, milloin järjestäessään matsin jännimmät kaksi minuuttia polkiessaan läpiajoon.

Ok. Ei se niin hidas ollut. Minuutti siihen oikeasti meni.

Nyt on kuulkaas NRM:llä samanlainen tilanne. Niiden päämaja on Kyadondo Roadilla tuolla vanhan kaupungin liepeillä ja vuokrat ovat maksamatta. Vuodesta 2012. Vuokraisäntä on ollut sieltä kärsivällisemmästä päästä koska tuo rästi on nyt 120 000 euroa. Saakohan NRM tarveharkintaista tuon kuittaamiseksi?

Muuta: Alkavat paikalliset olla huolissaan kun sateita ei kuulu. Miltonin perhe on ollut kylässä ja tulevat nyt kaupunkiin kun täältä saa ruokaa helpommin. Pellot olisivat valmiina mutta mitä sinne mitään kylvämään kun mollukka vaan losottaa päälakeen, keli on +32 ja pilvenhattaraa ei näy. Alle kolmen kuukauden päästä alkaa laarinpohjat kuulemma kolista ja maissi tarvitsee sen 90 päivää valmistuakseen. Kyllä ne sateet sieltä ihan varmasti taas kohta tulevat mutta tiukille niiden kanssa taitaa tällä kertaa mennä.

Isosta maanantaina saadusta Mustaleima-klöntistä on alle puolet jäljellä. Mämmiä vielä piisaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti