maanantai 2. maaliskuuta 2015

Hola!

Jamon!

Vaimo lähti Madridiin joten yksinhuolletaan taas.

Muistattekos tuossa joku aika sitten kun kirjoitin some-huhuista joiden mukaan Ugandan hallitus menisi uusiksi? Siis se huhu joka kiistettiin oikein tarmokkaasti?

Kyllä se nyt vaan on niin, että mitä enemmän nämä sanovat "ei ole" niin sitä varmemmin asiat ovat justiinsa niin.

10 edellisen pääministerin lemppariministeriä lähti jotta heilahti. Joku voi nyt ihmetellä että "kymmenen"?

Ei täältä kuulkaa ministerit kesken lopu. Niitä on Ugandan hallituksessa 47 kappaletta. Jokaisella on tietysti oma toimistonsa/työntekijänsä. Parhaimmillaan samaa ministerin tonttia hoitaa päällekäin kolme ihmistä. Tai niin, "parhaimmillaan". Minusta nyt listatun uuden hallituksen ylivoimaisesti "paras" ministeri on Byandala Abraham. Hän on ministeri tittelillä "Minister without portfolio". "Emmä oikein tiedä itekkään mitä mä teen ja mullahan on taas tää Linkvistin mappi..."

Muuta: Presidentti meni ja paljasti että hän on kipeä! M7:llä on flunssa! Ja Intiassa tehty terveystarkastus muutama viikko sitten kertoi, että "suurin osa presidentin tärkeistä sisäelimistä on hyvässä kunnossa". Eli puheet terveydentilastani ovat suuresti liioiteltuja.

Veroviraston ylintä pamppua epäillään 90-vuotiaan leskirouvan maiden siirtämisestä omiin nimiinsä. So it goes.

Koulullakin on kuulemma hauskaa. Perinteisen "te syötte liikaa opettajat"-huutelun lisäksi "vaihdetaan duuneja"-iltapäivä oli peruttu. Tämä sen vuoksi että nykyinen rehtori piti koululla töissä olevien siivoojien ja muiden sellaisten ali-ihmisten päästämistä lasten keskuuteen "turvallisuusriskinä". Koska on myös ilmennyt että jotkut lapset, jotka "eivät ole valinneet kouluruokailua ovat perkeleet menneet ja ottaneet jälkiruokaa!" niin sitten joka kakaralle annetaan "kahviliput" joilla sitten saa pääruoan ja jälkkärin. Jos siis se lippu pysyy tallessa.... Opettajat myös ovat päässeet annostelemaan ruoan oppilaidensa lautasille koska keittiön tädit eivät sitä osaa tehdä "kunnolla".

Olemassa oleva henkilökunta vaan määrättiin ensi vuoden luokkiinsa. Ensi vuoden uudet tulokkaat saivat valita omansa. Tätä ihmetelleelle opettajalle oli huudettu pää punaisena "kuinka sinä kehtaat arvostella minua?" ja itkuksihan se oli mennyt. Rehtori oli myös lähettänyt koulun johtokunnalle meilin, jossa hän valitti kuinka hän joutuu työskentelemään niin kokemattoman ja kehnon johtoryhmän kanssa. Luonnollisesti hän myös kopioi tuon meilin myös asianosaisille johtoryhmäläisille, vahingossa.

Harmi etten pääse nauttimaan tuosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti