perjantai 14. elokuuta 2015

Sitten mennään, ainakin vähän

Kuva: Nelson Bwire

Kololossa, joka siis on Kampalan rich & famousin aluetta, on tänään sattunut ja tapahtunut. Tuollaisissa paidoissa hengaillut jengi oli tullut Mbabazin talon eteen huutelemaan mukavia ja nakkelemaan vähän kiviäkin. Tunti myöhemmin paikalle olivat kerinneet vissiin Mbabazia kannattanutta porukkaa ja tappeluksihan se oli mennyt. Poliisia ei jostain syystä ollut näkynyt mailla eikä halmeilla.


Mpigin districtissä paikallinen liikemies pääsi hengestään. Tappajina olivat hepun vaimo, tämän rakastaja, paikallisen seurakunnan nokkamies ja joku neljäs jamppa. Jäivät kiinni kun koittivät viedä tapetun haisevia ruumiinosia pois perheen rivitaloasunnosta. Paikanpäältä löydetyn torson lisäksi uhrin pää löytyi lakanaan käärittynä läheiseltä banaanipellolta ja molemmat kädet baasgahuusista. Jalat ovat kuulemma vielä hukassa. Syy tähän sattumukseen oli: Vaimo olisi halunnut vidä rakastajalleen 300 000 shillinkiä ukon rahoja eli tuommoisen 75 euroa. Tämähän ei tietenkään ollut aviomiehen mieleen joten vaimo rakastajansa kanssa päätti heiluttaa kirvestä.

Talous: Vienti-tuonti akselilla Uganda ottaa tällä hetkellä nenuun joka neljänneksellä puolen miljardin taalan verran. Hallitus on kuulemma vähentänyt omaa tuontiaan mutta kun kahveen maailmanmarkkinahinta on pudonnut, eivät tilikirjat näytä kauniilta.

Henkilökohtaista:  So far näyttää lupaavalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti