tiistai 18. elokuuta 2015

Lo and behold!

Vesipöntön vaihtajat tulivat tänään.

Kiipesivät katolle, katsoivat varaajaan, kapusivat alas ja lähtivät "tekemään tilausta". Juubati juu. Veikkaan että yhtään mitään ei tule tapahtumaan ainakaan tällä viikolla.

Ugandaa:

Korruptiota. Andrew Mwenda, toimittaja josta on tullut poliitikko, laukaisi ilmoille seuraavaa:"Uganda menettää 500 miljardia shillinkiä korruptioon per vuosi. Tämä ei kuitenkaan merkitse mitään sillä valtion budjetti on 24 triljoonaa. 500 miljardia on vain 2% koko budjetista. Hyvin menee." Hänen mukaansa korruptio ei vahingoita yhteiskuntaa, ei edes sen taloudellista kasvua.

Hyvä herra Mwenda. Tuo ilmoittamanne summa on kokolailla 1 250 000 euroa. Mitenkäs kun yksistään sieltä maantietyömaalta jo joutui hukkaan rapia 8 miljoonaa taalaa? Ettei herra toimittaja nyt vaan puhuisi lämpimikseen ja pomojaan miellyttääkseen paskaa? Ihan niinkuin Sanomatalossakin tehdään?

Sen lauluja kenen laulukirja.

Mbararan districtissä oli tässä vähän aikaa sitten pikku pikku mellakka koulussa. Tai siis sisäoppilaitoksessa. Olivat meinanneet oppilaat lynkata opiskelijatovereitaan koskapa näiden toverien katsottiin olevan homoseksuellisteja. Mellakka oli lopetettu joten sitten oppilaat päättivät ryhtyä lakkoon. Koska premisseissä oli edelleen epäiltyjä gee-miehiä.

Itäisen Afrikan Lainsäädännöllisen Kokouksen (mitähän tämäkin organisaatio tekee? Varmaan jotain todella relevanttia ja hyödyllistä.) jäsenet, kaikki 45, ovat suivaantuneita. On kuulemma vaikeata tehdä duunia kun ei ole kunnon kiesiä alla. Niinpä he nyt vaativat "decent vehicles" jotta pystyvät jatkamaan toimessaan. "Kelvollisia ajoneuvoja" ei ole sen tarkemmin määritelty mutta niiden hinta on. 50 000$/kärry. Se on sattumalta kutakuinkin uuden Land Cruiserin veroton hinta. Täytyyhän viskaalilla virka-auto olla.

Olipas taas tylsä postaus.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti