maanantai 20. huhtikuuta 2015

Voiko vitutukseen kuolla vol 2

Jos eilen katseli Antti Rinteen naamaa niin aika paljon tuntuu ihminen hatutusta kestävän ennenkuin se sanoo poks.

Eli semmoiset vaalit tällä kertaa. Kolme muuta isoa hallitukseen, Demarit rannalle ja sitten kahden-kolmen kuukauden päästä maassa yleislakko?

Hauskintahan näidenkin vaalien jälkimainingeissa on taas seurata erilaisia itkupotkuraivareita. Taas on jengi muuttamassa kuka mihinkin. Vaimo sanoi hienosti FB:ssä (hänellä tuntuu feedissään olevan enemmän näitä tuloksesta rissaavia kuin mulla) että "Ihme nillitystä. Vähän tuntuu jännältä, että demokratiaa hehkutetaan ja sitten kun sitä toteutetaan, jengi alkaa nillittää aivan loputtomasti." Ei hänkään riemuun suoranaisesti revennyt vaalituloksesta mutta sepä se ei olekaan se pointti. Pointti on tuloksen kunnioittaminen, ilman vastapoolin ala-arvoista leimaamista. En paremmin osaisi tuota sanoa. Toisaalta kun vaalikamppailun aikana esimerkiksi YLE:kin laski rimansa näin matalalle, niin voihan tuollainen mielestäni aika matalaotsainen suhtautuminen tulokseen sitten olla tavallaan opittuakin:

Itsestäni tuntuu joskus siltä, että ns. ruuhka-Suomessa on unohdettu että jopa ihan demografisesti mitattuna enemmistö kansasta ei asu siellä. Ei edes Teuvo Hakkarainen, joka veti kyllä aika legendaarisen setin eilen. Tosin "mies menee, mies tekee. Mies maksaa mitä polle aitaa kaataa." Tuskin se pylvästalossa ihan samanlaisessa kuosissa koskaan tulee olemaan. Että onnea vaan hänelle. Vasemmistoliiton Dan Koivulaakso ilmoitti muuten kanssa lähtevänsä kännäämään.

Vaasan vaalipiiriin pitää Kivisaaren Pasille lähettää tätäkin kautta osanotot. 80 äänen päässä paikasta on aika vähän.

Mitään muuta ihmeellistä ei täältä ole nyt kerrottavana. Kohtalokkaan kanssa oltiin taas kuumeessa kun täällä nyt vaan tuntuu pöpöt olevan liikkeellä.

Hallitus tutkiskelee viime aikojen murhia. Musevenikin jo hermostui kun ei ole tuloksia tullut. Ratkaisunsa oli perin nerokas. Hän perusti ihan uuden poliisiyksikön Special Operations Unitin tutkimaan näitä keissejä. Nyt sitten vanha yksikkö Criminal Investigations and Intelligence Directorate ja tämä uusi tappelevat keskenään. Ihan hetkeen en odota tappajia saatavan kiinni. Jos se nyt sitten on edes tarkoituskaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti