keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Hilipati pippaa

Yksinhuoltaja tässä taas terve. Mukavasti menee.

Eilen illalla likkojen kylvyn jälkeen aloin kuuntelemaan että "ihan on niinkuin vesi lotisisi tuossa ruokailutilan ikkunan takana. Menin sitten pihalle asiaa pällistelemään ja kyllä. H2O:ta tuli katolta alas vaikkei satanutkaan. Sohoteltiin siinä yövartijan kanssa taskulampuilla katolle, tarkemmin sanottuna lämminvesivaraajallemme päin ja sieltähän se näytti tulevan.

Aamulla tilanne selvisi sitten paremmin. Eilen ehtoolla oli Kampalan kunnan vesijohtoverkostossa taas aikamoista paineen vaihtelua ja sehän oli possauttanut aurinkopaneeleilta varaajapönttöön johtavan gummiletkun kylkeen muutaman sentin haavan. Kävin asian ihan ite katolla tarkistamassa ja jesseä letkun ympäri ensiavuksi tilkitsemässä. Putkijuippi tulee huomenna.

Tuota ennen yöllä kolmelta kohtalon lapsi totesi että "on niin paljon kivempaa nukkua kaksistaan". Juu, hän nukkuikin sitten ihan hyvin. Meikäläinen ei niinkään kun tuli monoa, päätä ja muuta räpylää lomottiin.

Aamusella puuroa keittäessäni U. sitten tokaisi "Jaa. Joku koirista on kakanut tohon lattialle." Älysi se estää kohtalokasta niihin kindereihin koskemasta.

Lounasaikaan jyräsin Kololoon äänestyslappua tuhrimaan. Paitsi että eihän se konsulaatti ole enää siellä päinkään. Sain kuin sainkin isänmaan toimiston nykysijainnin selville ja homman suoritettua. On taas niinku lupa valittaa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti