perjantai 24. huhtikuuta 2015

Munien kaivelu

Siitä oli pitkä juttu tämän päivän lehdessä. Ihan tosissaan.

Kyseinen ilmiö on täällä juuri niin yleinen kuin naiskolumnisti kirjoittaa. Joka kolmas/neljäs jätkä pelailee koko ajan taskubiljardia. Tai niin, ei sitä kyllä taskuissa pelata.

Kasseja räplätään kanssa ihan missä tahansa. Kaupan jonossa, pankkiautomaatilla, kadulla kävellessä ja kuten kolumnistikin toteaa, jopa ruokapöydässä.

Tässä tuo juttu: http://www.monitor.co.ug/artsculture/Heart-to-Heart/Guys--enough-of-grabbing-those-crotches/-/691230/2693656/-/evwk98/-/index.html


Apaa:n districtissä on ollut se maakiista päällä Amurun ja Adjumanin välissä. Hallituksen mitääntekemättömät maanmittarit ja muut viskaalit ovat koittaneet viedä Acholi-heimolta 40 neliökilometrin maapalasta. Tilanne oli nyt ajautunut "Se on viissataa ja Ilveksen kausikortti taikka mä riisun itseni munasilleni. Mä olen jo alasti täällä vaatteiden alla"-linjan ulkopuolelle. Ugandan sisä- ja maaministerit olivat olleet käymässä alueella jolloin alueen naisväki oli ryhtynyt tuumasta toimeen. Olivat siinä sitten seisseet nakupelleinä ministerien edessä. Acholien tapojen mukaan toinen mahdollinen protestointikeino olisi ollut itsemurha... Saa nähdä miten maiden käy?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti