torstai 23. heinäkuuta 2015

I'm dirty. I'm mean. I'm mighty unclean.

Semmoisiakin olivat keksitehtaalla kailotelleet. Napinaakin on asian tiimoilta kuulunut, lähinnä tasaisen maan aiheuttamasta lavaa ei näy-efektistä ja perkeleellistä ruuhkista. No, nythän on niin että Kantolassa pitäisi ehkä tehdä vähän caterpillar-hommia ja nostaa alueen perää pari metriä/tehdä jotain penger ratkaisuja. Se taas aiheuttaa isoilla väkijoukoilla omat ongelmansa. Liikenneyhteyksiä sinne Kantolanniemeen on melko mahdotonta parantaa. Ellei sitten Visamäestä rakenneta kävelysiltaa Vanajan poikki. Patikkaa vaan yhteen takoen niin maan perkeleesti. Mutta siinäkin on ongelmansa kun pitää taas veneidenkin päästä kulkemaan.

Se australialaisen legendan Hämptonin vierailusta. Vaikutti täältä käsin ihan sopulimeiningiltä mutta siellähän mäkin olisin ollut jos niillä hoodeilla olisin käyskennellyt.

Täällä on pidetty flunssaa, tosin tänään käytiin U:n kanssa lenkillä. Hän polki ja minä räin keltaisia kokkareita milloin mistäkin.

On täällä yksi bodakin keritty varastaa. Puutarhuri-Miltonilta meinaan.

Sen rengiltä oli joku vienyt pyörän aseella uhaten.

Ok. Näitä sattuu täällä oikeasti. Tälle kaverille tämä oli nyt kuitenkin kolmas kerta kun näin kävi. Eli jannu on myynyt pyörän ja nyt sillä huristellaan jo jossain Masindissa tahi muussa Kongossa. Heppu on myös jo kerinnyt kertaalleen istumaan Luzirassa bodavarkaudesta mutta lahjottuaan vartijat se oli päässyt kolmessa kuukaudessa ulos. Herran pääongelma on se, että viina maistuu ja naiset kanssa. Sillä on vaimo heinämajassa jossa on yksi kattila, tuoli ja vaahtomuovipatja.

Milton tuli eilen mun luokse kyselemään että mitäs tehdään? Se oli maanantaina ollut koko päivän poliisilaitoksella mutta tämä sen safööri ei sinne ilmestynyt. Eilen ne sitten pitivät neuvotteluja tuossa meidän portilla. Milton oli jo lähdössä hakemaan poliisia, mutta kun tämä kaveri oli sanonut että "äläpäs sitä teekään, neuvotellaan", se tuli mun luokse. Kuski kun oli jo kuulemma istunut klaaninsa kanssa vatvomassa miten tilanteesta päästäisiin ulos. Tehty mikä tehty ja jotain kompensaatiota klaaninkin mielestä Miltonin pitäisi kai saada.

Ehdotin heti kärkeen "kulli poikki" ja Milton oli samaa mieltä. Sitten me vakavoiduttiin.

No joo. Totta on se, että jos Milton pistättää hepun linnaan ei Milton saa mitään ja jannu on ulkona ehkä jo ensi viikolla. Tämä kuski on tähän asti tuonut sopimuksen mukaan Miltonille 60k shillinkiä joka viikko, joten emme puhu ihan pienestä rahasta Miltonin perheelle. He ovat myös samasta kylästä/samalta seudulta kotoisin. Mikä sitten aiheuttaa perin afrikkalaisen ongelman:

Jos Milton ei tee yhteistyötä tämän varkaan kanssa, voi Miltoniin myös sattua. Pahasti. Tai sitten johonkin Miltonin sukulaiseen. Toisaalta tämä "läheisyys" tuo sitten Miltonille myös vähän neuvotteluvalttiakin mutta onhan tuo nyt taas niin sysipimeästä perseestä ettei enempää voi sanoa. Milton on ollut ymmärrettävästi aika paskana tässä pari päivää.

Politiikkaa: Opposition puolelta aletaan jo väläytellä Ugandan muuttumista Somaliaksi jos M7 "voittaa" taas vaalit. Lisäksi Besigyen vierailu Jinjassa radioaseman talk showssa oli kestänyt 15 minuuttia. Sitten asemaan oli tullut tekninen vika. Aseman omistaa paikallinen NRM:n listoilta parlamenttiin valittu valtiopäiväedustaja.

Se on aika Uri Geller tuo Besigye. Meinaan 2010 ennen edellisiä vaaleja kävi useasti niin, että hänen päästessään ääneen radioaalloilla milloin mikäkin kanava koki yht'äkkisen teknisen vian.

Jassoo. Jos vaikka sitten niistäisi taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti