maanantai 27. heinäkuuta 2015

Demoneja

Semmoisia oli ollut taas yhdessä koulussa. Tarkemmin sanottuna Victoria Model SS:ssä Luweron districtissä, jossa useat oppilaat olivat ryhtyneet laittamaan paikkoja remonttiin kunnon amok-juoksun malliin. Heihin oli mennyt Saatana tai joku muu paha henki korvasta sisään.

Ei muuta kuin koulu kiinni pariksi viikoksi ja erilaisia kirkollisia sekä traditionaalisia piruntorjuntayksiköitä hommiin pyhää savua, kananverta sun muuta vihkivettä nurkkiin pirskottelemaan.

Nyt on koulu sitten hengistä puhdas, vakuuttavat kaikki em. tahot. Oli oikein vanhempainilta pidetty täydelle tuvalle ja vakuuteltu tätä hengellistä puhtautta. "During a meeting last Friday, the school administration assured parents that the school premises had been cleansed of demons and it is now safe for students to report for studies."

Huuuuuoooooooohhhhhhhhhh. http://www.monitor.co.ug/News/National/School-reopen-closure-demons/-/688334/2809804/-/5qpa8vz/-/index.html

Creating Wealth-tapahtumassa joku jampesteri oli heittänyt ilmeisesti mutaa presidentin ohiajanutta autoa kohti. Tämä tuholainen on nyt pidätetty syytteellä, and again I kid you not: Presidentin persoonan ärsyttäminen. Kaappia tuli ainakin kuudenteen elokuuta asti, jolloin tapaus tulee oikeuskäsittelyyn.

Muuta: Hassanin jalka oli leikattu pari viikkoa sitten. Oli kuulemma leikannut lääkäri alkanut sääliä poikaa ja tehnyt sitten työnsä ilman mitään ekstra-voiteluita. Joiden puutteen takia leikkaus oli koko ajan siirtnyt. Katsokaas kun sairaalassakin pitää maksaa kirjureille yms. että pääsee jonossa eteenpäin. Vähän niinkuin jotkut hoitelivat intissä gineksensä kirjureiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti