perjantai 13. toukokuuta 2016

Useless bunch of people

Pitivät niitä virkaanastujaisia eilen pitkään ja hartaudella. Vladimir ja Kiinan jehu eivät tulleet paikalle, mikä tietysti odotettavaa olikin.

Sen sijaan paikalle oli tullut, Zimbabwen Bobin (joka on oikeasti erään tutun ihmisen tuttu. Tai siis tämä meille tuttu ihminen on työskennellyt Zimin hallinnossa 80-luvun alussa. Hän oli saanut viime kerralla kun Bob vieraili UG:ssä kutsun mennä tapaamaan Mugabea. Bob oli kuulemma ollut täysin seniili eikä ollut tunnistanut enää tuttuamme. Tällä kerralla lähteemme sai toki taas kutsun mutta hän päätti ettei kannata) lisäksi myös Sudanin Omar al Bashir. Joka siis on kansainvälisen rikostuomioistuimen sotarikoksista etsintäkuuluttama ja siten maahantulokiellossa suurinpiirtein planeetan laajuisesti.

M7 esitteli vieraansa ja al Bashirin kohdalla hän totesi ICC:stä otsikon mukaisesti.

Jenkkien ja euroopan maiden lähettiläät olivat kävelleet siitä paikasta ulos juhlallisuuksista. M7 kehui estoitta myös Venäjää ja Kiinaa, kutsuen näitä maita Ugandan todellisiksi ystäviksi. Venäjän kohdalla ystävyyden osoitus on kuulemma se, että he myyvät pyssyjä (eli niitä Sukhoita) ilman ehtoja.  Samaan hengenvetoon hän lausahteli muutamia länsimaita kohtaan suunnattuja negatiivisia "mukavuuksia".

Juhlaillallisella Mugabe oli ollut illan tähti ja M7 oli pitänyt hienona asiana että Afrikan väkiluku on nyt ylittänyt Intian ja Kiinan populaatiot. Omana kommenttinani tähän sanon että se onkin helvetin hyvä juttu ja on luonut pelkkää positiivisuuden kierrettä mantereelle.

Ihan Malawia. Tai siis Bingua. Noin se sielläkin alkoi.

Väliin Top Gunia:


Semmoinen pyyhki tontista yli eilisen paraatitoiminnan aikana. Niin kuin on tehnyt jo viikon ajan samalla kellonlyömällä kun ovat reenanneet.

Muuta: Sosiaalinen media on edelleen down eli TOR-verkolla (jota siellä Suomessa markkinoidaan lähinnä rikollisten työkaluna ja "eihän kenelläkään puhtaita jauhoja pussissa olevalla ole mitään tarvetta sitä käyttää"-lausunnoilla. Miksi näin tehdään jää sitten joka tinapipon oman ajattelutoiminnan varaan.) mennään. Hassua on se, että esimerkiksi Twitterissä liikenne on ollut monikertaista normaaliin verrattuna kun jokainen ugandalainen on ottanut asiakseen some-estojen kiertämisen

Besigye on viety neljän sadan kilometrin päähän Morotoon pahnoille.

Sain uuden harjateräs & kulmarauta-häkin kiukaaksi.

Ja: MARTINEZ SAI VIHDOSTA VIIMEIN MONOA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti