torstai 19. toukokuuta 2016

Saros maaliin!

Besigye on nyt sitten maan keskusvankilassa Luzirassa. Ukko oli pistetty oikeuden eteen ilman asianajajaa jne. Oli sille annettu mahdollisuus sanoa että "pelkään henkeni puolesta Luzirassa" ja siinä se. Virallinen syy on toki se, että mitäs sitä alemmissa oikeusasteissa puhumaan kun jutun kuitenkin käsittelee maan korkein oikeus.

M7:n pojan ylennyksen syytkin alkavat paljastua. Hän on ollut vastuussa armeijan erikoisjoukkojen toimista. Näihin ovat kuuluneet valtiovierailuiden turvaamiset ja muutkin pr-tehtävät. Kuin myös ne hyvin ilmeiset ei-niin-pr-tehtävät joita voi todennäköisin syin Ugandan armeijan erikoisjoukoilla olevan.

Tästä "yksiköstä" (kukaan ei tiedä sen päälukua. Se ei kuitenkaan ole ihan mikään puolijoukkue.) ollaan nyt tekemässä itsenäistä puolustushaaraa. Oikeammin tästä "yksiköstä" ollaan tekemässä maahan toista armeijaa. Antiikin Rooman malliin... Eli myös armeijassa ollaan tavallaan tekemässä puhdistusta. Poliisissahan tätä on jo harrastettu tovin. M7 selvästi pelkää. Tällainen armeijan jakaminen "uskollisiin" ja "normaaleihin" joukkoihin on ollut Ugandan hallitsijoille kautta itsenäisyyden hyvin tyypillistä ja joka kerran lopputulos on ollut hyvin erinomainen.

Ugandasta on tulossa yhä enemmän (jos mahdollista) armeija jolla on oma maa.

Muuta: Meillä on flunssaa ja Kansainvälisen jääkiekkoliiton youtube-sivu näyttää tänäänkin matsin. Öööööö! Leijonat!!!! ÖÖöööööö! Lärvinen!!!!

Aika junttia joo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti