torstai 26. toukokuuta 2016

Lenita ja Sanelma

Uudet kansanedustajat ovat saaneet nyt myös tapakoulutusta. Ohjeita on sadellut siitä miten heidän tulee kävellä, istua ja syödä. On kerrottu miten he saavat tanssia, miten kauan heidän oletetaan viipyvän juhlissa ja kuinka täyteen lautasen saa ämpätä buffet-tilaisuuksissa.

  • Ei saa pitää push-up liivejä.
  • Ei saa pukeutua paitoihin, jotka paljastavat daisarit tai selän.
  • Ei kireitä housuja, sillä "ajatelkaas miehet jos teidän AK47 menee toimintakuntoon puhujanpöntössä".
  • Aina pitää käytää deodoranttia. Saippuasta ei sentään puhuttu.
  • Vaatekaappi uusiksi. Pelkkään keltaiseen ei pukeuduta (tämä siksi, että eräs uusista edustajista tuli virkavalalle päästä varpaisiin keltaisessa, mukaanlukien lippis "NRM is my party")

Puhenainen Rebecca Kadaka varoitti uusia edustajia myös poissaoloista ja otti esimerkikseen edellisestä parlamentistä ulospotkitun Nsubuga Kipoin. Tämä oli pyytänyt kolme viikkoa lomaa toimestaan ja saanut sen. Tänä aikana Kipoi oli sitten mennyt Kongon Demoraaliseen ja jäänyt siellä kiinni diilatessaan pyssyjä ja kokkelia.

Minä en paneskellen taaskaan huijaa teitä. 

Ihan parhautta. Tosin onhan Arkadianmäelläkin sikajuhlia järjestetty ja kännistä Karjalaista herätelty mutta silti. Kansakunnan kermaa...

Näiden lisäksi ihmetystä valtakunnassa herättää se, että edellisen hallituksen ministerit istuskelevat edelleen toimistoissaan, täydellä palkalla ja muilla eduilla. Nelisen viikkoa jäähyväis-lounaansa jälkeen. No, toimitusministeriönähän Suomessakin hommia hoidetaan ennen kuin seuraava takkinsa kääntänyt puupäälauma tulee sisään. Täällä nämä vetelevät kuitenkin niin kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti