keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Launching a probe (Cartman style?)

Ugandan kirkon arkkipiispa Stanley Ntagali haluaisi hallituksen tutkivan ettei vaan homoseksuaalisuuden mörkö ole päässyt kiemurtelemaan sisään Ugandan koululaitokseen. On kuulemma ilmennyt että homoseksuaalit ovat naamioituneet kansalaisjärjestöiksi ja siten ängenneet kouluihin turmiota levittämään.

Tämähän on suoraa viittausta aiemmin Hyi yäk!- stoorissa mainitsemaani karmeuteen. Arkkipiispa muistuttaa puheessaan nuoria myös seksistä pidättäytymisestä ja ehkäisyvälineiden käyttämättömyydestä. Jos näistä lipsutaan, voivat seuraukset olla pysyviä sivuoireita, joita sitten nuoret myöhemmin katuvat. Kai sen voi noinkin ajatella.

Muuta: Kaupunki on kiinni. Entebbeen johtava valtatie on kiinni. Joka ikinen kauppa ja tori Entebben tien varrella on suljettu "till further notice". Ovat kauppiaat sun muut jobbarit aikaslailla käärmeissään tästä ja ihmekös tuo? Kolme-neljä päivää bisnestä sivu suun vain koska "turvallisuus". Ei riittänyt tällä kertaa (taaskaan) "tie tukkoon tuntia ennen silmää tekevien saapumista".

Edes paavi ja Clintonin Bill eivät laukaisseet tällaisia liikenteen sekoitteluja. Käytännössä 40 kilometriä Entebbeen taittuu tällä hetkellä nopeiten kävellen.

Polliisi piällikkö Kayihura vannoo edelleen murskaavansa kaiken opposition protestoinnin. FDC:n pomot ovat edelleen kotiaresteissaan.

Huomenna on yleinen vapaa ja "saunaan" on suunnitteilla nyt uusi "kiuashäkki" harjateräksestä kun pääsi edellinen kattilaversio palamaan pohjasta puhki. Saas nähdä kerkiääkö se valmiiksi vai pitääkö odottaa taas lauantaihin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti