lauantai 7. toukokuuta 2016

Hyi yäk!

Ainakin sata ugandalaista yläkoulua on käyttänyt OPS:ia, jossa on väitetty notta homoseksuaalisuus on ihan ihmisen yksityinen asia ja että rungailu on ihan normaalia toimintaa nuoren elämässä. Sanantarkasti OPS:issa on näin:

“People can also feel attracted to the same sex or both sexes. If this lasts a long time, they might be homosexuals. People are homosexual not by choice but by birth. However, if a boy forces a boy to have sex with him or a girl forces a girl to have sex with her, this is not homosexual but sexual abuse,” reads part of the curriculum document. 
“Always remember you are the one who can make a decision on how and when to express your own sexuality… There are many myths about masturbation but here is the truth…masturbation is not harmful to health at all. In fact it can be a very safe way to explore your body and your sexuality,” 
 The curriculum also advocates that if the partners are not ready for sex, they should stick to only kissing, holding hands and hugging. 

Eieieieieieieieiei!!!!!!!!!!!!

Jumala tulee ja rankaisee nyt!!!!!!!!!!! Raamattu!!!!!

Ministeriöitä myöden lyövät nyt isot laineet.

Hirveän karmeata! Muistammehan kuitenkin edellisen hallituksen moraali- ja etiikkaministerin lausunnot, joiden mukaan raiskaaminen on pienempi synti kuin kuivien vetely.

Se aina jaksaa yllättää kuinka kujalla täällä ollaan. Täytynee taas ruveta käyttämään vanhaa kunnon "Niin, Raamattu sallii/kehoittaa myös orjien pitoon. Menetkö pellolle vai onko sulla jotain erityistaitoja sisätiloissa työskentelyyn?"


Muuta: Jenkkien lähettiläs varoitti Ugandan hallintoa lahjoitusvarojen varastamisesta ja Kenia pistää kaikki pakolaisleirinsä kiinni, taloudellisten- ja turvallisuussyiden perusteella. Ymmärrän heidän kantansa auringontarkasti. Mitä en ymmärrä on Kenian hallituksen asiaa koskevan kirjelmän sanamuoto "kansainvälisen yhteisön on toimittava ja otettava nyt vastuu näistä 600 000 ihmisestä." Eli ei taas kuulu meille jos joudutaan jotain tekemään mutta kyllä se neokolonialismi kuitenkin on ihan saatanasta.

Ugandassa lehdistönvapautta koskien oppositiota ei ole muuten rajoitettu eli olen puhunut paskaa. Sori. Lehdistöä on näes vain "ohjeistettu uutisoimaan opposition toimista vastuullisesti". Kuullostaa jotenkin taas tutulta...

Besigye on taas kotiarestissa mutta tällä kertaa tohtorin muijaakaan ei päästetä enää sisään. Omaan kotiinsa siis.

Laitoin "saunan" lämpiämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti