lauantai 5. marraskuuta 2016

Puhdasta jälkeä

Moi tässä on U eilen mun isän kaveri oli yö kyllässä  meidän koto na. Ne oli saunassa. Hei hei.Joo. Ulkoistin lapsityövoimalle tuon aloituksen. Sweatshop bloggaus siis.

Ei tässä oikeastaan sen kummempaa asiaa ollutkaan. Etelä-Sudanissa on aloitettu lopullisen ratkaisun haku eli presidentti Salva Kiir on ilmoittanut asioita tapahtuvaksi maan eteläosissa. Siellä voittaja valmistautuu historian kirjoittamiseen ja muille multaa suun päälle. Tokihan oikeasti tässä etnisluonteisessa kahakassa ei tule voittajaa koskaan olemaan ja herra Kiirkin tietää, että hän tulee päättämään päivänsä jossain savimajassa keihäs persiistä törröttäen. Nyt kuitenkin hällä menee ihan hyvin.

Tämä on sitten ajanut viime aikoina väkeä liikkeelle vähän enemmänkin. Pahimmillaan kahdeksaa-yhdeksää tuhatta/päivä. WAR= Wasting All Resources.

Ai ette ole juurikaan näistä lukeneet? No ettepä niin. Kas kun onhan se kaikkien intresseissä että tuolle öljyalueelle saadaan stabiilimmat olot ja komo pois. Siinä voi silloin katsoa pikkuisia etnisiä puhdistuksiakin läpi sormien.

Sataa sataa ropisee taas ja myrskyääkin välillä. Meni etupihalta toissapäivänä oikein puu poikki. Tuo on sen latva. Milton ja Mzee pistävät sitä par'aikaa pätkiksi pangoilla/macheteilla. Kyllä siitä pari mottia tulee rosvopaistipuuta. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti