keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Joku otsikko taas

Se poliisin "harhaluotien" tielle osunut KCCA:n työntekijä oli erään NRM:n parlamentaarikon poika. Tämä poika ei nyt halua nostaa syytettä ampujaansa kohtaan koska "hän ei halua näiden kahden hallituksen instituution ajautuvan törmäyskurssille".

Siis että mitä? Kuinka paljon pitää poliisia pelätä että tuollaisen lausunnon antaa?

Poliisi organisaationa on vaitonainen asiasta koska he käsittelevät asiaa tällä hetkellä rikoksena ja konstaapelin "kurittomuutena".

Kolmannen hallituksen organisaation eli armeijan poliittisten komisaarien pomo (luitte aivan oikein) on päässyt nyt kanssa tutkittavien listalle. Hänen veljentyttärensä osti kongolaiselta kauppiaalta 2 kiloa kultaa. Tuo erän puhtaus tutkittiin paikallisessa firmassa, hinta 50k$ maksettiin (mimmille jäi vielä kympin piikki), ja sitten kongolainen otti ritolat, kullan kanssa. Näin siis kullan puhtauden arvioneen miehen tarina kertoo.

Poliittinen komisaari oli saman tien pistänyt lentävän osastonsa (luitte jälleen oikein) sisään putiikkiin ja putsannut sen, alkaen kassakaapista (600g kultaa sisällä) ja kaikista toimistokaluista. Asiaa tutkitaan.

Arkkipiispa Ntagali on ihmetellyt poliitikkojen intoa juoksennella perinteisille uhripaikoille/-alttareille. Piispalla saattaa tässä olla vähän oma pyhä lehmäkin ojassa mutta sinänsä hän on kyllä asialla. Meinaan siis että kyllähän sitä pitää vanhat jumalat muistaa ihan jo kulttuurihistoriallisistakin syistä. Ukko, Tapio ja ketä meitä muita on... Siinä on vaan se, että nämä täkäläiset jumalat vaativat niitä tehokkaita uhreja. Loppukaneettinaan piispa sanoo hienosti että "rupeaisitte tekemään asioita ihmisten hyväksi niin tulisitte sitä kautta uudelleen valituiksi." Eipä sitä paremmin taida sanoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti