lauantai 18. kesäkuuta 2016

Hyökkimiksestä

Palataanpa vielä viime sunnuntaille.

Gulun poliisiaseman tulituksessa sai kaksi sotilasta kuulasta, toinen päähänsä(se oli heti siinä) ja toinen oikeaan käteensä. Asiasta uutisoitiin ja vakaasti kerrottiin näiden kundien joutuneen poliisiasemalle hyökääjien luotien lentoradalle.

Kunnes selvisi että jätkät olivat tulossa armeijan autolla hautajaisista ja heillä ei ollut taistelun kanssa mitään tekemistä. Auton pellit olivat yht'äkkiä ruveneet ropisemaan heidän lähestyessään Gulun poliisiasemaa. Lisäksi selvisi, että heihin osuneet luodit olivat peräisin, tadaa, armeijan pyssyistä.

Poliisilla on kuulemma ollut tieto tulevasta hyökkäyksestä ja armeijan parakeillekin on sana ehditty viedä vartti ennen ammunnan alkamista. Mitään, yhtään mitään ei kuitenkaan oltu tehty. Luulisi sitä vartissa ehtivän asettamaan vaikkapa tiesulkua sun muuta paikalliselle miekkalinnalle johtaville teille.

Parakeilla oli sitten kerätty iskuryhmää ja tehty taistelusuunnitelmaa kun rytinä poliisiasemalla oli alkanut.

Aluksi tosiaan kerrottiin kolmen hyökkääjän jääneen kiinni. Sittemmin ketään ei olekaan saatu jemmaan. Sitten esiteltiin viittä Kalashnikovia, yhtä konekivääriä ja jousipyssyä nuolineen niin kuin sotasaaliina. Vähän näyttivät ne tykit kyllä siltä, että ei niillä ihan viime aikoina oltu ruimittu. Tai siis olivat a) turhan puhtaita ja b)sen näköisiä että olivat matkalla sulattoon.

Hurja tulitaistelu on siis käyty. Se on faktaa. Yhtäkään oletetusta 12 hyökkääjän joukosta ei ole saatu köllölleen. Eikä kukaan itse asiassa ole edes nähnyt mitään hyökkääjiä. Mutta kovasti on ammuttu ja "Mutta kyllä torvi soi kumminkin. Minä puhalsin koko päivän että Vaasaan päin, pojaat. Ei soitossa kumminkan vikaa ollu."

Pöytälaatikosta vedetty esiin uusi kapinaryhmä?

Muuta:

Kampalan keskustassa ammuttiin kanssa. Besigyen päällystakkinakin poliisin puolelta toiminut konstaapeli Albert Muhuzuma oli palaamassa partioautossa keikalta. Tällä keikalla oli käyty hakemassa takaisin Muhuzuman varastettu telkkari sitä eteenpäin myyneeltä kauppiaalta (jooooooo.....uskotaan. Täällä ei poliisi käy hakemassa kaupoista suojelurahoina mitä haluaa..... ei ei.). Liikennevaloissa joku ketku oli sitten päättänyt koittaa varastaa tätä televisiota poliisiautosta (jooooo...... niin varmaan), jolloin Muhuzuma oli hypännyt ulos biilistä ja lasketellut virkapistoolillaan ruuhkaisella kadulla varkaan perään. Huteja tuli mutta sai hän yhteen sivulliseen työmatkalaiseen niskaan sivuosuman.

Ihmistä ei saisi ulkonäön perusteella tuomita. Laitan silti tämän integriteetin ja lainvalvonnan mallikappaleen, Albert Muhuzuman kuvan tähän:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti