perjantai 10. kesäkuuta 2016

Lyhyestä virsi kaunnis

Kisat alkavat tänään. Pitääkin pöyhiä sohvatyynyt oikein kunnolla, sillä aivan varmaa on että perskuoppa niihin tulee muodostumaan.

Opposition kansanedustajia on taas pidätelty ja talojaan piirittävät poliisit. Tällä kertaa heillä on "epämääräisiä yhteyksiä epämääräisiin kapinaryhmiin". Taitaakos tuota paremmin enää muotoilla. Samalla tuli pidätetyksi esimerkiksi Bombon parakkien (Kampalan Parola) asevaraston johtoupseeri. Ilmeisesti noin niinkuin varoiksi.

M7 sanoi, että "Ei ole minun vallassani päästää Besigyetä linnasta ulos." Niinpä niin.

M7:lle annettiin The OrderKatonga eli valtion korkein sotilasansiomerkki. Pikkuveljensä kenraali Salim Saleh sai Kabalega Starin joka on se toiseksi korkein. Isoveli kiinnitti prenikan pikkuveljen takkiin.

Jinjassa on sairaalasta lääkkeet, kanyylit ja kumihanskat loppu. Potilaat saavat ostaa ne itse ennenkuin heidät otetaan hoidettaviksi. Tokihan hoitohenkilökunta on myös pikkuisen kiristänyt potilaita näiden tiimoilta.

Lueskelin Mugaben Bobin touhuista 2008, ennen ja jälkeen vaalien. Huimaa. Bobhan menetti noissa vaaleissa myös maaseudun kannatuksen. Kaupungeissa se oli jo mennyt 10 vuotta aiemmin. Kaupungeissa tuo oli johtanut siihen, että rangaistukseksi kadunvarsikauppiaiden kojut tuhottiin ja slummeissa asuvien "talot" laitettiin lekoilla paskaksi ja ihmiset taivasalle.

Rupesin siinä sitten kelaamaan että "Hetkinen. Missäs muualla mä olen nähnyt ihan samaa menoa? Että oppositiota äänestävässä kaupungissa pistetään sen kaupungin köyhien elinkeinoa matalaksi?"

Kuumeet on selätetty.

Loppuun vielä EM-kisojen kaikkien aikojen komein byyre:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti