tiistai 23. kesäkuuta 2015

Tylsä sepustus, ei kannata lukea

"Ette sitten innostu ja ala riehua vaalien alla" sanoo sisäministeri Aronda Nyakairima. "Hallitus ei tule suvaitsemaan minkäänlaisen hajaannuksen, turvattomuuden ja poliittisen väkivallan lietsontaa. Hallitus tulee pistämään tällaiset yritelmät nippuun. Ollaan jo kokoustettu näiden asioiden tiimoilta monta kertaa."

Muistetaan, että NRM:n vastustaminen on jo hajaannuksen luomista. Muistetaan, että poliisi on jo ohjeistettu toimimaan "enemmän armeijamaisesti".

NRM:n nuorisosiipi haluaa selvittää Mbabazin rahojen alkuperän. Niin... Mistähän pitkäaikainen NRM:n kokkamiehiin kuulunut entinen pääministeri on rahansa saanut? Ja jos hänen asemassaan olevia aletaan tutkia, johtavat jäljet aivan varmasti......... Ei kun hei! "Unohdetaan tää meidän idea. Se oli ihan tyhmä. Niinkuin perinteinen juhannusveikkaus." Paitsi että eiväthän nämä yksintulleiden, kaikkein haavoittuvammassa asemassa olevien näköiset sitä ymmärrä.


Kuva: Abubaker Lubowa

Muuten on ollut rauhallista/kiireistä. Miten sen ottaa. Juhannus meni likkojen kanssa grilliemmeitä popsiessa. Kaljookaan ei oikein voinut naattia kun periaatteessa piti olla ajokunnossa. Jos vaikka joku olisi tullut päälleen "ei saa koskea lattiaan"-leikeissä. No, olen sitten tavannut toiseen kertaan Martin Meredithin "State of Africaa". On uskomatonta huomata kuinka mikään ei ole muuttunut. Esimerkiksi tämä maa vetää edelleen tasan samalla lailla kuin Ghanan Nkrumah pahimillaan teki.

Lämmintä vettä ei ole talossa edelleenkään. Se jo hieman harvituttaa.

Tästä bloggauksesta ei STT/Etlari saa jutun aihetta.


Sen sijaan Etlari voisi tehdä jutun, jossa ihmeteltäisiin miten Suomessa voi saada joukkoraiskauksesta (jossa kaksi tekijää työnsi Tapanilan asemalla uhrin peräaukkoon ja emättimeen sormiaan, kolmannen vaientaessa kädellään uhrin huudot) ehdollisen tuomion? Samalla voi kysyä, miten tässä ei tuomion mukaan ole ollut tekijöillä mukana yksituumaisuutta ja miksi tuomiossa on otettu lieventävänä asiana huomioon jutun saama julkisuus? Meinaan kun tällaisista aikaslailla poikkeuksellisista rikoksista on tupattu ainakin ennen vanhaan tosiaan uutisoimaan. Että miten se niinkuin voi nykyään olla lieventävä seikka?

Kun nähkääs edes Afrikassa ei toimittaisi noin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti