tiistai 16. kesäkuuta 2015

Juhannuksen 2015 mortal kombat

Mutta ihan alkuun jänskä juttu vaalien tiimoilta, totta kai.

Mbabazi siis ilmoittautui presidenttikilpaan maanantaina aamuyöstä. Eilen hänen kannattajansa olivat jo siellä täällä liimailleet ukon kuvia lyhtypylväisiin ja jaelleet miekkosen flyereitä.

No sehän on taas paha paha. Putkaan moiset joutivat ja kohta joutaa Mbabazikin.

Katsokaas kun vaalikomission julistama kampanjointiaika ei ole vielä alkanut. Ei siis saa kampanjoida. Poliisi tulee ja vie jos nyt agiteeraa.

Auto jota oli käytetty tähän helvetin portit avaavaan kavaluuteen oli takavarikoitu. Poliisit olivat myös käyneet näiden pidätettyjen kotona hakemassa parempaan talteen Mbabazin kuvilla varustettuja t-paitoja ynnämuutasälää.

Toimittajasetä oli kuitenkin kysynyt asiasta tiedotustilaisuutta pitäneeltä poliisin edustajalta notta "Mitenkäs kun noita istuvan presidentin kuvia on kuitenkin kanssa jo joka puolella ja ettehän tekään nyt voi kiistää etteikö ukon vaalivankkurit jo kolistelisi ihan kunnon vauhdissa?"

Vastaus oli mykistävä: "The President is the fountain of honour, he enjoys absolute immunity for whatever actions and enjoys structural advantages. You cannot just pull down his pictures under whatever circumstances."

Tietäkää tämä nyt sitten siellä ja hiljaa sitä sydämissänne tutkiskelkaa.

Sitten kisaan:

Veikataan juhannuksen 2015 kalmasatoa kategoreoissa hukunta, liikennöintivälineillä exitustaminen ja henkirötöstelymurhailu.

Itse ei saa tulosten manipulointiin osallistua millään muotoa. Peliaika 18.6. klo. 12:00 - 21.6. klo. 23.59. Ennen ja jälkeen noita kellonaikoja raportoituja osumia ei lasketa. Viime vuonna oikea rivi oli H1-L3-T0.

Hukunta: Tänä juhannuksena, kuten edellisenäkin, eivät kelit vissiin helli katajaista kansaa. Ozerotkin taitavat olla vielä aika galsoja? No, kyllähän sinne ne kolme saunanpäälle sairaskohtausta saadaan aikaiseksi. Hukkuneet siis 3.

Liikenne: Ai jai voi voi kun tekee kallioleikkaus pahaa jälkeä YT:ssä monoa saaneen perheenisän liising-Audiin. Jonkun toisen mielestä Lauviin-päissään on kiva ajella enskalla mettäpolulla, ilman kypärää tietenkin. Pakollinen mönkijän hiekkakuopan reunan nousukyvyn testaus ja "Sierra jättää sen pfffttttt pffftttttt pfttttttt lyyvään V8 tulille"-pöpelikköön. Näistä 1+1+1+4. Liikenne 7.

Murhailu: "Sa loukkaa mun kunnia" kohtaa pirivieteri Feijan ysimillisen. Arskalla hitsaa Moran verran kiinni Kaken siipeily ja Ritva-Marjattaa käy närästämään Kaken jatkuva vittuilu muutaman leipäveitsen iskun verran. Kolme henkirkosta.

H3
L7
M3

edit: Tässä on ollut sitä tämän veikkauksen ydinmehua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti