tiistai 24. helmikuuta 2015

Hmmmm

Presidentin talon yläpuolella on lennellyt vakoilukone! Turvallisuusviranomaiset saivat koneen kuitenkin alas ja perkele! Jenkit ovat olleet asialla.

Kolme amerikkalaista on nimetty tämän kolttosen tekijöiksi. Kaikki heistä ovat Ugandassa bisnesmiehinä mutta paskapuhettahan se on. Ne mitään bisnestä täällä tekemässä ole olleet. Eräs heistä on kotoisin Tennesseestä ja on tiiviissä yhteyksissä niin Zimbabwen Bobia kuin Ugandan M7:niä vastustaviin oppositioihin. Tämä ryhmä on kerännyt paljon informaatiota Ugandasta. Erityisen paljon infoa he ovat keränneet valtionsalaisuuksista "for the enemies of the state".

Ok, tämä juttu on taas Red Pepperistä. Joka kuitenkin on presidentin New Vision-groupin osa.

Se olikin sitten minun nähteni ensimmäinen kerta kun M7 ja Mugabe on lehdessä mainittu samassa lauseessa ja tavallaan samalla puolella. Kummatkin taistelevat pyyteettömästi Ameriikan Yhdysvaltojen imperialismia vastaan.

Ai se vakoilukone?

Se oli kopterikamera jota joku on lennättänyt Kololossa. Joka siis on sellainen Kampalan Beverly Hills, jossa esimerkiksi joku kyllästynyt mzungu on hyvinkin voinut itselleen tuollaisen lelun hommata.

"Using computer forensic investigations, we were able to establish that the drone had captured clearly all living and non-living organisms in and around State House; the president's living room, Inernal security organisation, Okello house, French embassy and location of military assets."

Nii-in. Kopterikamera ottaa kuvaa ja muun muassa nuo se kuvaa jos sitä Kololossa lennätetään. Olipa masiinassa lähteiden mukaan myös infrapunalaitteistoa. Jassoo vai niin? Mun puhelimessakin on sellaista laitteistoa. Samoin kuin tuossa pöydällä olevassa kaukosäätimessä.

TOKI noilla vehkeillä on mahdollista vakoillakin mutta hei c'mon nyt taas.

Samala aukeamalla entinen, pois potkittu pääministeri Mbabazi on kuulemma ollut Keniassa juttelemassa sikäläisen ex-pressa Odingan kanssa miten 2016 Musevenista päästäisiin eroon.

Seuraavalla aukeamalla Museveni ihmettelee miksi vaimonsa tappanutta kansanedustajaa ei hirtetty. Tai siis miksi ei annettu kuolemantuomiota vaan 25 vuotta linnaa. Hän myös haluaisi että henkirikoksista ja raiskauksista annettaisiin joka kerta nappituomio. Syy tähän ihmettelyyn on se, että Ugandassa kuolemantuomitun voi armahtaa vain presidentti ja mikäs sen hienompaa olisi kuin olla ihan oikeasti se Rooman keisari ylös tai alas vinkkaavine peukaloineen (joka muuten ei historiallisesti pidä paikkaansa. He käyttivät joko avointa tai suljettua kättä).

Muutenhan lehti on taas sitä normaalia "poltetaan tuo sairaala koska henkiökunta ei tee mitään", erilaisia salamurha hankkeita, kavalluksia, alaikäisiin sekaantumisia ja muita huorintekoja.

Normaali tiistai.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti