maanantai 9. helmikuuta 2015

Bob pannutti

Kuten valistunut lukija on varmaan jo jostain lukenut, valitsi Afrikan Unioni viime viikolla kokouksessa puheenjohtajakseen Mugaben Robertin. Hyvä Bob! Hyvä AU!

Bob rääpi puheenjohtajana jonkun verran päätään vaaleanpuna-nenäisille jenkeille ja muille normaaleille tahoille eli menestyshän tuo valinta oli. Sitä saatiin mitä tilattiin.

Sitten Bob matkusti kotiin Harareen ja veti turvat.

Skandaali! Häpeä!

Nyt sitten ilmeisesti 27 henkivartijaa sun muuta ihmiskilpeä on pääsemässä virattomiksi. Jopa Air Zimbabwen toimia ollaan tutkimassa. Kaikki vain koska kirjailija Tervon fiktiivihahmo Sampo Kajanteen sanoja lainatakseni "Faija hiffas hugen!"

Muuta: LBGTI lehti Ugandassa! Ajanotto siitä koska tämä jutussa mainittu aktivisti löytyy päättömänä katuojasta alkoi nyt. Täytyy myös sanoa, että Daily Monitor on ruvennut julkaisemaan kovaakin materiaalia sen jälkeen kun päätoimittajaksi tuli asiallinen jenkki. Pari kertaa olen tämän vanhemman herrasmiehen kanssa jutellut ja kuulemma "pari kertaa on jo kutsu tullut presidentin taloon vähän juttelemaan. Ei se vielä ole mua kuitenkaan karkoittamassa."

Kotirintaman uutisia: Kuuma on ollut. Niin kuuma, että vaimokin uskaltatui altaaseen. Se merkitsee sitä, että veden on oltava yli +27.

Naapuriin, eli koulun nykyiselle reksille, murtauduttiin lauantaina keskellä päivää. Olin "kohtalon lapsen" kanssa melkolailla koko päivän pulikoimassa ja mitään ei kuultu/huomattu. Muurien yli ei ole menemistä eikä varsinkaan telkkarien ja läppäreiden kanssa tulemista. Passi oli myös löydetty ja viety. Sisäpiirihommia siis.

Erittäin likilaskuiset etko-laskiaispullat: Muoto 5-. Maku 9+. Tuli siis tehtyä laskiaislörtsyjä.

Tuo sivussa oleva kääntäjä on muuten helisemässä meikäläisen kielenkäytön kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti