keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Putkihenkilönä


  • Jos työväen keittiön vesihana vuotaa siksi, että se ei sulkeudu kunnolla, ei asiasta kannata tulla kertomaan isäntäväelle. On paljon järkevämpää laittaa hanan ympärille tiukasti muovipussi johon vesi sitten kerääntyy ja valuu aikanaan lavuaariin. Tämän "vian" sai korjattua kun kaivoi paskat/fyysisen esteen pois vesihantaakin takaa.
  • Jos uima-altaan pumppu huutaa mutta vesi ei pulise, kannattaa antaa asian olla. Sitten kannattaa tulla levittelemään käsiä isäntäväelle. Joka sitten ottaa altaan ensimmäisestä vedenottofiltteristä pois superpallon. Sitten isäntäväki pitää lapsosten ketterien kanssa kehityskeskustelun.


Hjoooh.


  • Besigye oli kuusi viikkoa Englannissa. Tuli maanantaina Entebbeen. Hih. Tällä kertaa kommandot menivät sisään Kenyan Airwaysin koneeseen ja ottivat Kizzan jo sieltä kiinni. Nyt asiasta kysellään sitten jo Kansainvälisen ilmailuliitonkin puolelta.


  • Rasti seinään! M7 sanoi, että Maailmanpankki "oli osittain oikeassa kun pistivät meidän lainat säppiin. Kyllähän sitä rahaa on tietöistä vastaavassa ministeriössä joo hukkunut. Mutta ei hätää, minä hoidan vaikka omas... eikun siis hallituksen pussista tiet valmiiksi." 
  • Maailmanpankin arvioiden mukaan 80 prosenttia sen myöntämistä lainoista ei käytetä niille varattuihin kohteisiin. Käytetäänkö niitä mihinkään vai käykö tuolle rahalle jotain muuta ei kerrota. Veikkaan että.... Tsuippaduippaa.... Tuol' on iltatähti sille laulan.... Ugandan hallituksen oman tutkimuksen mukaan 72% toteutetuista projekteista (2007-2016) on toteutettu persiilleen. Tänä aikana Uganda on saanut lainaa 7,3 miljardia taalaa.


  • Apacin districtissä 39-vuotias nimeltä mainitsematon mies oli haudannut viisi vuotiaan poikansa elävältä muurahaispesään. Tämä siksi että jätkän uusi vaimo ei halunnut nähdä ukkonsa muksua kotona.
http://www.monitor.co.ug/Business/Prosper/Implications-World-Bank-loan-suspension/688616-3403634-ob8arq/index.html

http://www.monitor.co.ug/News/National/World-Bank-right-on-loan-suspension---Museveni/688334-3403770-l1w3sm/index.html


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti