tiistai 11. lokakuuta 2016

Jalka


Sillälailla silirimpsis. Väistin jo valmiiksi kolmijalkaista kulkukoiraa mopolla ja jätin koipeni mopon ja rotvallin väliin. Keskeltä ei päässyt ohi kun siellä tuli vastaan Land Cruiser. Ei ole poikki mitään mutta aavistuksen on hellänä. Ja värikkäänä. Tuuman verran kun olisin enemmän väistänyt niin sitten voisi olla toinen ääni kellossa.

Ei täällä oikein muuta ole tapahtunut. Itsenäisyyspäiväkin oli ja meni ilman mitään kun pitivät paraatinsa jossain tuolla idässä. Sinne meni muuten vaimokin tänään eli perjantaihin asti yksinhuolletaan. Tehdään varmaan pitsaa ja semmoista.

Niin juu ja Kampalan liikenne meni tänä aamuna totaalisen sekaisin (siis sillä lailla sekaisin että tältä puolelta kaupunkia oli vaimon aivan turha edes koittaa toimistolle menoa. Kuski haki sen tuosta Bugolobin Shelliltä kun itään kuitenkin ovat menossa) kun yhdessä liikenneympyrässä oli kolmen isomman ajoneuvon kolari. Niin hyvin tämä kylä on suunniteltu. http://www.monitor.co.ug/News/National/688334-3412394-oobb82/index.html

Etiopiassa julistettiin kansallinen hätätila koska "kansallista yhtenäisyyttä uhkaavia tekijöitä". Se meinaa toisin sanoen avointaopposition metsästyskautta. Saa nähdä, Etiopia alkaa olla liian iso maa "rullaamaan".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti