perjantai 14. lokakuuta 2016

Öhö öhö II

Ugandalaiset eivät tosiaankaan tiedä...

Eli juu. Ugandan pojat marssivat tuolloin heinäkuussa ulos neuvotteluista todeten venäläisille jotta "Pitäkää kaalimehustimenne, me saadaan kyllä nämä hommat hoidettua ilman teitäkin." Olivat painelleet etelä-korealaisten pakeille ja... Eihän siitäkään mitään tullut. Nyt ugandalaiset ovat taas raapimassa venäläisten ovea.

Muuta: Olipahan yö. Tuo nilkan perkele kun pääsi tulehtumaan (siis oikeasti, ei jutilasti) niin pääsin antibiootille. Vähän lämpöä päällä ja vatsa kuralla on kiva pyöriä sängyssä kolmeen asti. Tuolloin, unen ja houreen välimailla, tajunta kirkastuu kummasti kun kuulee olohuoneesta sen uniikin koiran-oksennus-pumppauksen. "Että hip hei ja joopa joo, ei mikään tän kauniinpaa kai oo". Aika horroksessa mennään.

Koululaisella alkoi tänään syysloma, YK-päivän merkeissä. Oli taas herkkua siinä monenlaista kun nyyttäribuffetti aukesi. Suomesta oli toimitettu ruisleipää...

Vaimokin tuli äsken kotiin. Sillä pitäisi olla Bugisu AA-kahveeta suoraan Mt. Elgonin rinteiltä. Pitääkin koittaa että onko se ollenkaan raju rauta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti