keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Ookko nää Oulusta?

Vai että noituus ja poppamiehen neuvot ovat ajaneet oululaisisän harrastamaan vuosikausiksi insestiä tyttärensä kanssa?

Tiedättekö muuten mitä? Mä voin uskoa ihan täysin tuohon selitykseen. Tuo voi ihan oikeasti olla se tekojen motiivi. Motiivi voi tietenkin olla joku muukin mutta en suoralta kädeltä menisi tyrmäämään miehen itsensä kuulusteluissa kertomaa. Uskoisin, että tätä blogia lukeneet tai Malawin ajoista tavanneet voivat ainakin jossain määrin jakaa mielipiteeni.

OULUN insestitapauksen syytetty selittää tyttärensä seksuaalista hyväksikäyttöä afrikkalaiselta poppamieheltä saamallaan neuvolla, jonka piti johtaa rikastumiseen, selviää Oulun insestitapauksen poliisin esitutkinta-aineiston lisätutkintamateriaalista.
Miehen lisäkuulustelut tehtiin pöytäkirjan mukaan Oulun vankilassa tämän vuoden lokakuussa alle kaksi viikkoa sitten. Aiemmin Norjassa tehdyssä kuulustelussa mies kielsi vielä syyllistyneensä tutkittavassa asiassa mihinkään rikokseen.
 Mies kertoi uudessa kuulustelussa käyneensä kotimaassaan Norsunluurannikolla ja tavanneensa siellä ”poppamiehen” eli parantajan.
”Halusin rikastua, jotta voin pitää hyvää huolta lapsistani”, mies kertoi poliisille.
Oikeudenkäynnissä hän kertoi kuitenkin tavanneensa miehen Norsunluurannikon sijasta Burkina Fasossa, josta hänen isänsä eli hyväksikäytön uhrin isoisä on kotoisin.
POPPAMIES antoi miehen mukaan hänelle lehdistä jauhetun lääkkeen, joka sekoitettiin veteen ja jolla peseydyttiin suihkussa. Jotta lääke vaikuttaisi, sen ottajan piti kuitenkin tappaa joku tai vaihtoehtoisesti pestä tytär lääkkeellä ja ”rakastella tyttären kanssa”.

 http://www.hs.fi/kotimaa/a1477452016040

2 kommenttia:

  1. Kieltämättä blogisi tarinat tulivat vahvasti mieleeni, kun tuosta luin. En sen tähden täysin tyrmäisi tuota mahdollisuutta - jos Ugandassa harrastetaan lasten rituaaliuhrausta, niin niiden rituaalinen kuksiminen ei ole järin epäuskottavaa.

    VastaaPoista
  2. Korostan vielä että en missään nimessä puolustele tuon paskiaisen tekoja. Sanonpahan vaan että hänelle tuo motiivin selityksensä voivat ihan oikeasti olla 100% totta.

    VastaaPoista