perjantai 16. lokakuuta 2015

Se se on. Zokki.

Semmoisessa olen.

Meni meinaan BBC paljastamaan, että Ugandan hallitus on tilannut englantilaiselta "tietoturva"firmalta kehittyneen vakoiluohjelmiston jota on sitten käytetty pääasiassa eli ainoastaan paikallisen opposition systeemejä hakkerointiin. Näin saadulla informaatiolla on sitten vähän kiristelty opposition poliitikkoja jne.

http://www.bbc.com/news/uk-34529237

Tähän foorumin tyyliin Mietaan ja Pöllöliiton Alajan kuvat. He ovat yhtä yllättyneitä kuin minäkin:Muuta: Oppositiopuolue FDC on haastanut poliisipomo Kayihuran maan korkeimpaan oikeuteen. Syynä tähän on se, että poliisi päästää NRM:n presidenttiehdokas M-sevenin (vaikka tätä ei siis olla vielä ko. postille valittu. Muistanette että tuo valitsemattomuus on ollut syynä muiden ehdokkaiden kulkemisen epäämiselle) rundailemaan kampanjaansa pitkin maata kun muut presidenttiehdokkaat eivät juuri Kampalasta ulos ole päässeet. Tulee varmaan legendaarisen jääkiekkohaastattelun mukaisesti Kayihuralle tukuttain "kakkua ja sakkoa saatana!"

Ei nyt juuri muuta. Jäi kortti toissapäivänä ostoskeskuksen automaattiin ja sitä koitin sitten saada pari päivää takaisin. Matkaa automaatilta sitä hoitavalle Barclaysin konttorille on 400 metriä. Automaatista sai kuitin, jonka mukaan piti ottaa tähän konttuuriin yhteyttä. Arvatkaas mikä oli vastaus siellä kun kysyin erinomaisen afrikkalaisen aktiiviselta ja "asiakas on aina väärässä, varsinkin jos se asiakas on valkoinen ja sitä pääsisi nyt pomputtamaan"-asenteella varustetulta asiakaspalvelun neitoselta että "voiskos sitä korttia saada takaisin niinkuin nyt/tänään?"

"Joo, aikaisintaan neljän päivän kuluttua."

Meni hermot ja mulla oli siitä paikasta uusi harrastus jonka sitten päätin eilen onnistuneesti. No, nytpähän tiedän sitten kyseisen ostoskeskuksen property managementistä lähtien ihmisiä. Olivat meinaan Village Mallillakin hieman ihmeissään kun vahingoittaahan pankin tuollainen käytäntö jo ostarinkin bisnestä. Barclaysin asiakaspalvelija sai myös konttorin pomolta palautetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti