lauantai 10. lokakuuta 2015

Sähöt poikki

Puolitoista päivää. Sen verran on afrikkalaistuttu ettei tullut edes mieleen eilen soittaa sähköfirmaan. "Normimenoa" sano..

Tänään tuli mieleen kysäistä asiasta ja Lord an' behold. Eihän ne edes tienneet että yksi kylän osa oli ilman virtaa. Ei ollut kukaan muukaan näes soittanut + luulisi sitä paikallisen sähköyhdistyksen miesten näkevän.... No juu.

Ei siinä mitään. Eilen grillattiin täällä ja tänään grillattiin SSV-veskarilla.

Siellä kävikin silleen hassusti että tuli jaettua vitsi jos toinenkin yhden paikallisen hyvin sivistyneen, itseäni muutaman vuoden nuoremman jannun kanssa. Puhuin myös perustellusti politiikkaa ja samaa mieltä oltiin.

Mao Mbabazi on ihan faijansa näköinen.

edit: Juu ja niin. Edellisen kämpän vuokraisännät mitä ilmeisimmin eivät ottaneet todesta sanojamme. Kävin siellä tiistaina ihan piruuttani avaimia viemässä ja kyllä: Siellä ne olivat uuden vuokralaisehdokkaan kanssa. "Tuo ja tuo ja tuo ja tuo... pitää korjata." Se eukko poltti muhun vähän päreitäänkin kun vastailin sen vuokralais-ehdokkaan(kin) kysymyksiin (juu vuotaa se katto, kyllä, samoin tekee allas kera markiisin. Joo, on viemäreissä ongelmaa ja edelleenkään ei tule kuumaa vettä vaikka nämä lupasivat homman hoituvan puoli vuotta sitten).

Sitten lähdin nauraen pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti