tiistai 13. lokakuuta 2015

Kolmas kerta

Onneksi ei sanonut toden.

Käveltiin jälleen kouluun ja jälleen tyhjällä tiellä muhun osuttiin. Tällä kertaa kyseessä oli kääntyvän pikkumopon taakse rakennettu puinen kuljetuslaatikko. Takaan ja alleviivaan että kakaroiden kanssa kävellään niin reunassa kuin vaan pystytään.

Tällä kertaa sanoin jo todella rumia sanoja.

Täällä ovat edelleen jatkaneet opposition johtajien pidättelyjä kera vaaliteltoille pääsyn estämisen. Niin kuin viikonloppuna Besigyen kanssa:

(Photo: Abubaker Lubowa)

Ukko ei päässyt kotikyläänsä Rukungirissä joten hän päätti sitten olla myös poistumatta autostaan. Sieltä se tuulettelee kannattajilleen poliisin lavetilta. Täytyy sanoa että M7:n entinen fysioterapeutti/lääkäri on kyllä sitkeä sissi.

Muualla NRM:n kannattajat ovat boikotoimassa puolueen esivaaleja. On nimittäin käynyt ilmi että paikoitellen puolueen äänioikeutettuina jäseninä on jopa kuolleita. Eppäilevät epäluuloiset äänestäjät notta jottain vilunkiloita yrittääsivät paikallisviskaalit nuilla.

Talous: Se on kuulkaas nyt sillä lailla että ne ovat vaan nousseet kuljetus-/maahantuontikustannukset jotka hintoja nostavat. Land locked country ja silleen. Saivat kyllä sanottua sivulauseessa myös Shillingin dyykkaamisen.

I am the law-osasto: Perustuslaki-tuomioistuin sai kakaistua ulos päätöksen, jonka mukaan oman elämänsä Judge Dreddejä tullaan syyttämään mahdollisista väärinkäytöksistä yksityishenkilöinä. Poliisia instituutiona ei vastaajiksi hyväksytä. Tämä siksi että tietoon on alkanut tulla tapauksia joissa kansalaisia on poliisien toimesta (kyseessä on nyttemmin jo lakkautettu poliisin nopean toiminnan yksikkö) kidutettu, heiltä on viety autoja ja taloja sekä miljoonia shillinkejä nappulaa.

Sotavaltio: Niillä on ollut taas syyni. Raakkausprosentti on paikoin pyörinyt 84 prosentin paikkeilla."Huono terveys ja hygienia" ovat yleisimmät syyt C:n papereihin.

Muuta: Suomessa poliisi ryhtyi kyttäämään alle kuuden euron pitsoja. Kitkee semmoinen katsokaas harmaata taloutta. Tätä ennen ollaan tarkkailuun jo otettu lännestä tuleva nuuska kera idästä saapuvan tupakin. Samaan aikaan Espoossa on 9600 tietokonetta "kadoksissa", Kokoomus ja Kepu ryhtyvät pyörittämään vastaanottokeskuksia ja kai noita tuulivoimaloita ja muita moottorikelkkatehtaita, hallintarekisterejä, rakennusalaa jne...

En minä sitä sano etteikö noita känkkylöiden takahuoneita olisi eritoten näinä aikoina ehkä syytäkin ratsata mutta mutta. Tuo tyyli jolla kansalaisia kehotetaan ilmoittamaan pitää sisällään aika pahan klangin. Plus että esim. Kuopiossa on huhujen mukaan tasan poliisiasemaa vastapäätä myyty jo vuosia neljän euron lättyä, niitä myös ilmaisjakelulehdessä mainostaen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti