perjantai 23. lokakuuta 2015

Paavi tuloo

Koska tässä nyt ei niin kauheasti muuta kerrottavaa ole niin mainitaan nyt tämä.

Lugogon Game-kaupassa on ollut jo pari viikkoa vt. Pietarin pahvikuva toivottamassa ostostelijoita tervetulleiksi fasiliteetteihin. Pyhän Isän kun on määrä saapua maahan 27. marraskuuta. Tämän visiitin tiimoilta Kampalassa onkin sitten pistetty uuteen uskoon teitä joita paavi tulee käyttämään. Luojan kiitos emme enää asu Mbuyassa sillä silloinen kotikatumme Chwa II road on yksi perusparannetuista väylistä. Herralle ylistys myös siksi, että Vatikaanin edustusto oli meidän silloisesta talosta noin viidenkymmenen metrin päässä. Taivasten Valtakunta LTD:n maanpäällisen osaston CEO tulee viettämään yönsä siellä. Voinette meinaan kuvitella kuinka helppoa tulee noina vierailun aikoina olemaan oikealle polulle pyrkiminen erilaisista suojelusenkeleistä johtuen...

Muuta: Autoon on nyt tilattu dieselpumppua Dubaista. Eli ei ole vieläkään kuosissa mokoma ja vituttaahan se. On niin ihanan virkistävää ajella mopolla parinkymmenen litran vesipullojen kanssa yms.

Uusi talo alkaa tuntua yhä enenevässä määrin hyvältä ja syysloma on mennyt leppoisasti.

Viikonloppua ja Herran rauhaa.


3 kommenttia:

 1. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015102320549471_uu.shtml tämä teidän naapurustossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnen pariskunnan. Muyenga on linnuntietä kilsan-parin päässä tuossa suon toisella puolella eli meiltä näkee alueelle. Se on ihan asumiskelpoista seutua, vähän "lokaalimpaa" ja "eläväisempää" tosin. Virhehän on ollut se, että syystä tai toisesta tuollaisia rahoja on taloudessa säilytetty koska täällä pankit ovat auki seitsemänä päivänä viikossa.

   Poista
 2. Tännekin muuten pitää muistuttaa että virallisten turvaohjeistuksien mukaan talossa pitäisi olla aina jonkin verran käteistä taaloina (eurokin kävisi mutta taala on taala). Samoin autoihin pitäisi olla polttoainetta jemmassa, juomavettä ja ruokaa samoin viikon-parin tarpeiksi. Vaaleihin on vielä aikaa mutta tulette jossain vaiheessa näkemään, kuinka ruokakomero alkaa täyttyä säilykepurkeista sun muusta tarpeellisesta. Ihan vaan varmuuden vuoksi.

  VastaaPoista