tiistai 29. elokuuta 2017

Pics or it didn't happen

Minä sitten niin pidän kaikesta tällaisesta. Tässä täytetään meidän veden syöttösäiliötä meidän kaivosta... kas kun se ompi se kaivo sen verran syvä jotta sieltä ei suoraan mikään täkäläisiltä markkinoilta saannissa oleva pumppu nosta vettä tuonne katolle. Keskimäärin täällä on vesi 'bout 8-9 metrissä. 


Ja tässä on sitten uuden ilmausventtiilin saanut katolle nostaja.

 Nölppä ja voplakulkkari. 850 Hiivatteja on kanssa edelleen aika paljon.

 Täm on lihakauppa. Ja vaikka se kieltämättä näyttää aika sovjetilta ja 5-vuotissuunnitelman meat shopilta niin ähäpäs. Oli kuulkaas puhdistuaineen hajua ilmassa ja takahuoneen kylmiössä vaikka sun mitä (paitsi possua). Juotto-/maitovasikkaa saa päivän varoitusajalla.

Ovat yleensä maalitkin pysyneet korkealla ja kuivassa melko hyvinä näissä. 

 Höpöttelin niistä vuohennahoista sun muista teurasjätteistä. Tällä veijarilla oli tänään oikein makoisa aamupala menossa.
 Paikallinen Sillankorva vie rahtia.
 Ja tähän väliin soitetaan "Caravan".

Liepuska täällä on luvalla sanoen huonoa. Niinpä on tullut harjoiteltua pataleivän tekoa. Kyä se pikkuhiljaa alkaa sujua.

Muuta: Hommiinkin tars kohtapuoleen alkaa. Vanhan tavan mukaan en vissiin niistä ihan hirveästi ala jutustamaan, en ainakaan mistään luottamuksellisista. Vähän jännittelee koska rooli voi olla aktiivinen ja ei oikein tahdo kuitenkaan tuo happi aina oikein kulkea täällä korkeuksissa. Sen se embolointi aikanaan teki. No, katsotaan.

1 kommentti:

  1. Fiiatissa on oikein kaappariovet.

    Tuosta leipäjutusta sen verran, että kannattaa selvittää veden happamuus, jos on kovin alkalista vettä, niin hapanjuurella tulee parempi tulos kuin hiiballa.

    VastaaPoista