tiistai 14. maaliskuuta 2017

Vai kaheksansataakaheksankytäkolme-kuutioinen Harrikka?

Autoilun pulmia Asmarassa ollaan mietitty. Siellä on komeita ja aika vitsikkäitäkin pelejä Dubaista tilattavissa. Yhden kategorian muodostavat viisitoista vuotta vanhat saksalaiset lippulaivat. Toisen Mustangit sun muut. Ja kai siellä joku mopokin hyvä olisi olla...

Äitee sai muuten justiinsa sytänhalpauksen. Voipi kuitenkin olla jotta Yaris tms. nuhapumppu sinne hommataan.

Esko Mörkö lukee vanhoja Jalluja-osastolle:

Siinä sitä on taas tarinaa. Vaikuttavin on tällä kertaa tuo Somaliassa palveluksessa ollut kessunretku. Sen piikkiin oli mennyt inventaariosta puuttuneet it-tykin ammukset. Jäbä oli sidottu käsistään roikkumaan ja normaalin mätkimisen lisäksi jannun kasseista ja letkusta oltiin laitettu roikkumaan 15 kilon repullinen mitä lieneetä.

Ei pelaa enää musta mamba edes vedenheitossa ja kivistä ainakin toinen on mätä.

Herra tuotiin Kampalaan ja meinattiin pistää täällä sotaoikeuteen niistä hukkuneista Sergein kuulista. Paha kurki kun sillä oli kuitenkin lakimies omasta takaa. Niinpä ei muuta kuin äijä äkkiä takaisin Somaliaan UPDF:n kasarmille ja 20 vuoden linnatuomio siellä kenttäoikeudessa niskaan. Kiduttajille annettiin varmaan kuntsari. Näin pitää kruunu omistaan huolta Ugandassa.

Toisessa jutussa kerrotaan kuinka paikallinen Punainen Risti joutuu myymään assettejaan eli entisen pääkonttorinsa, varastoalueita ja muuta. Syy tähän on edellisen maajohdon yli 6,8 miljoonan euron källi. Tai ei nyt tietenkään pelkkä maajohto ollut niitä avustusruokia trokannut ja veroja-sun muita jättänyt makselematta. Semmoinen perustylsä-stoorihan tuo on.

Nuo muut... No, on siellä Jinjassa poliisi ampunut matooken myyjää jalkaan kun ovat häätäneet lynkkausjoukkoa. Angry mob oli ottamassa henkeä pois Mutebi Kiwanukasta, jota syytettiin lapsien tappamisesta ja uhraamisesta rikkauksia saadakseen. Kiwanuka, joka on traditonaalinen parantaja, on poliisin hallussa. Vihainen väkijoukko pisti joutessaan kaiken hänen omaisuutensa, autosta ja residenssistä lähtien, paskaksi.

Aika normaalia siis.

2 kommenttia:

  1. Teidän pitää ostaa Hilux että sulaudutte. Pickup alla, väistämättä eheä olo.
    http://www.thetruthaboutcars.com/2012/02/best-selling-cars-around-the-globe-what-sells-best-in-eritrea/

    VastaaPoista
  2. Way ahead of you. Siellä olisi Dubaissa odottamassa monia noin parikytä vuotta vanhoja teknikaalin pohjia. Olen useasti ehdottanut Hiluxia mutta ei toi anna mun saada semmoista. Isoilla karjapuskureilla. Tosin en määrä tiedä mistä sen Sergein sinne lavalle sitten hommaisi. Tai 88 Flakin.

    VastaaPoista