keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Sarja 2-2 ja tänään mennään taas

Aika hyvin ovat streamit Pakkokerhon ja PYHin kohtaamisista pelittäneet. On tullut myös aktivoiduttua nettielämäni alussa ja juuressa asian tiimoilta joten enpäs ole pahemmin täkäläistä menoa jaksanut seurata. Kolmea oranssia pallologo-paitaa kierrättämällä pysyy hyvin teemassa.

Valtiovarainministeriössä oli otettu nalkkiin kaksi isompaa muttei kuitenkaan kovin isoa kuhaa. Lahjuksia ovat vaatineet potentiaalista investoijilta. Puolen miljoonan euron summista kyse eli ei mitään.

Poliisipomo ammuttiin kalashnikoveilla kahdelta puolelta ja nyt syy on menossa Kongossa toimivalle ADF:lle. Sama porukka siellä Kasesessakin oli syypäänä. Sopii monille tahoille tuo syytös.

Besigyekin pääsi taas poliisilta karkuun kotoaan ja meni pitämään maiden varastusta vastustavan tilaisuuden. Poliisia vitutti moinen.

Toissapäivänä satoi vallan helvetisti rakeita.

Eilen saatiin likoille lämpimämpiä vaatteita Eritreaa varten. Plus salmiakkia, hapankorppua, ruisleipää sun muuta hammastahnaa. Jallua ei saatu.

Siinä näitä. Kyllähän sitä tarinointia ja fiilistelyä tuon muuton suhteen olisi mutta annetaan nyt vielä olla. Pitää koittaa löytää illan kokoonpanot.

Kerho!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti