maanantai 20. maaliskuuta 2017

Lähinnä kuvia


'  '    

No olkoon keturallaan kuvat. FBI kuulemma mukana tutkimassa poliisin murhaa (voi toki ollakin) ja herra presidentti vaatimassa surveilance kameroita ympäri kylää. Sillä se turvallisuus paranee. Herra presidentti oli pitänyt myös ammuttua poliisia ylistävän 55 minuuttisen puheen, jossa hän ei ollut maininnut vainaan nimeä yhden yhtä kertaa. Sinänsä tuo väite poliisiin pesiytyneistä rikollisista pitää paikkansa koska Ugandan poliisihan on Ugandan suurin rikollisjengi. Tämä Kaweesi oli mitä ilmeisimmin joutunut aika monen poliisiviskaalin ignorelistalle koska hän oli kaivellut tietoja muiden poliisipomojen toimista. Eikä suinkaan paljastaakseen mitään rötöksiä, ehei. Hepulla oli mitä ilmeisimmin suunnitelmana astua politiikan maailmaan ja siellä on, ainakin tässä maassa, hyvä tietää vastapelureista niin paljon kuin mahdollista.

Ylin kuva on tyypillinen täkäläinen lehti-ilmoitus jossa kerrotaan julkisesti kuvassa esiintyvän ihmisen ja ilmoituksen laittaneen firman suhteen purkautumisesta. Siellä on aina alimpana viittaus vireillä olevaan poliisijuttuun eli kyseessä on yleensä aina kavallus tai varkaus. Tällä kertaa ilmoitukseen on päässyt Kohtalon lapsen päiväkodin reskontran ex-vosu. Mä ihmettelinkin kun sitä ei näkynyt viimeksi kuukausimaksua maksaessani.

Yh-viikon iski taas kun vaimoa West Nile jälleen kutsui. Eilen oli italialaisten isänpäivä joten löysimmepä itsemme parisataa metriä tuonne suuntaan grillaamasta ja mielipiteitä calciosta ja Asmarasta vaihtamasta. Scuderia Rosson kuljettajia kehuttiin myös ja epäiltiin Punaisilla olevan tänä vuonna erikoisen nopean auton. Että ciao nyt ragazzi taas.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti