tiistai 5. heinäkuuta 2016

Kristityt vauhdissa

Ei näkynyt maanantaina kuuta taivaalla Kampalassa. Tämä siis meinaa Eid:iä huomiselle. Tai niin, eihän sitä vielä tiedä vaikka olisi koko kiertolainen lähtenyt lätkimään. No, huomenna sitten taas sianlihhaaillallaa vapaapäivän kunniaksi.

Otsikkoon: Herra siunaa ja varjele! Nyt se maailmanlaajuinen kristittyjen toistensa lahtaaminen sitten alkoi! Tai sitten ei.

Amolatarin districtissä olivat hellureit pistäneet tuulemaan. Kymmenittäin ihmisiä loukkaantui Amolatarin districtissä kun Arwotcekin "Saalemiin" hyökkäsi yli kymmenen heeboa panga-veitsillä hutkien.

Tämä Arwotcekin kirkko oli ollut kiinni puolisen vuotta koska seurakunnan yhtenäisyydessä oli tapahtunut rakoilua. Sillä lailla niinko "mun pastori on parempi kuin sun pastori, nyt vedän sua turpaan"-tyylistä rakoilua. Olivat torstaina viranomaiset taas avanneet puodin. Ensin olivat toki heittäneet entisen saarnamiehen huidsulan veehen ja luovuttaneet kirkon Liran hellareiden määrättäväksi. Lirasta olikin sitten tullut uusi sielunpaimen ja tämä oli sitten suivaannuttanut edellisen sinappipuskan kaitsijan väkeä.

Tieto ei kerro onko kiistan syynä jotain muuta kuin "kumpaa seurataan, kalebassia vai sandaalia?"

Toden sanoakseni nämä kiistathan eivät ole mitenkään epätavallisia täkäläisissä herännäisissä piireissä. Yleensä riita tulee kymmenysten käytöstä mutta harvemmin sitä täälläkään puukkoja ruvetaan heiluttelemaan.

Teki hyvää nukkua yöllä katkotta yhdeksän tuntia. Alkoi jalkapallon seuraaminen käydä jo vähän voimille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti