torstai 3. maaliskuuta 2016

Orthopedic, Dr. Martens good for

Millaista on olla konsulttina puskassa?

No, menetteleehän tämä. Kuuma tosin on ja vähän tarvittiin pelisilmää että sain lopulta rivari-hostellin päätykämppään itseni muutettua. Nyt on betoni-kopissa ikkuna joka huoneessa jotta ilmakin kiertää.

Duunit koostuvat aamulla pusikko-kouluihin ajelusta (absurdia kuulla joka aamu paikallisen sporttiradion tunnarina Sandstormia, keskellä Afrikan savannia. Se on epävirallinen Maamme-laulu), niiden katsastamisesta, opettajien haastattelemisesta ja tuntiensa observoinnista. Viisi-kuusi tuntia siellä, sitten lounasta napaan. Fish & chips/riisi+pavut ovat varma vaihtoehto koska uppopaisto tappaa talossa ja puutarhassa. Käristetyt vuohenpalat ovat kanssa hyviä, mutta niiden kanssa pitää olla tarkkana koskapa lokaaleimmissa mestoissa siellä on joukossa sitten maksat, munuaiset ja pallit. Näitäkin tuli sitten maistettua. Maksasta tosin pidän noin muutenkin.

Sitten kämpille ja hakkaamaan havaintoja biteiksi. Tähän menee yleensä semmoisen kahdesta kolmeen tuntia. Että aika täysiä päiviä sinänsä. Protestantti minussa silti ulisee.

Kas kun tämähän on ihan hauskaa vaikka välillä tuo jollain tavalla asiallisen englannin naputtelu raskauttaakin. Koitan näes pitää mielessäni, että ei tätä joka maikkajannu pääse kuitenkaan urallaan tekemään.

Hiljaisuuden retriittiä keljassani noin muuten. Aamulla lähtö on niin aikaisin että Youth Centerin kyökki ei vielä toimita aamupalaa. Niin että pussipuuroja (omena-kaneli on muuten oikeasti ihan hyvää) ja murukahvia. Sekään ei haittaa koska tuo ravinteli tarjoilisi murukahvia ja keitettyjä kananmunia. Illalla sitten kuntopiiriä ja joogaa kera imuroitujen videoiden. Säästelen Kylo Reniä... Sekä kyrpiintymistä omaan ajattelemattomuuteen. On mukava huomata että putkista ei jumppailun päälle tule vodaa. Vaikka hienovaraisena vihjeenä suihkun lattialla on palju veden varastointia varten. Onneksi opin kerrasta.

Tokihan se on vähän outoa olla kotoväestä näin kauan erossa ensimmäistä kertaa. Varsinkin kun Vaimo on samaan aikaan J'burgissa.

Suosittelen kaikille Afrikan asiantuntijoille. Tulkaa kokeilemaan.

Ok. Alkaa olla vittuilun ja servauksen makua. Lopetan tältä erää tähän 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti