torstai 10. maaliskuuta 2016

Höhöhöhö

Puskassa ollaan edelleen.

Tulin vain kertomaan, että koska Besigye ei yleisesti tunnetuista syistä ole kyennyt toimittamaan Ugandan korkeimmalle oikeudelle valitustaan/äänten uudelleenlaskenta vaatimustaan Mbabazi päätti tehdä sen.

Mbabazin tiimi halusi 49:n vaalipiirin äänet, eli niiden kaikkein pahimmin M7:n korruptoimien alueiden, uudelleenlaskettaviksi. Takaraja valitukselle oli eilen.

Ette ikinä arvaa mitä eilen illalla oli tapahtunut?

Poliisi oli mennyt Mbabazin lakimiesten toimistolle. He olivat pidättäneet toimiston vartijat. Sen jälkeen toimistoon oli murtauduttu ja läppärit sun muut arkistot oli viety.

Näillä toimiston vartijoilla on käytössään ns. "kuolleen miehen nappi". Eli tietyin välein on käytävä kuittaamassa kierros tehdyksi. Jos kuittia ei kuulu, ryntää paikalle vartsafirman stormtrooperit. Näin oli käynyt nytkin.

Stormtrooperitkin oli pidätetty ja heitetty Bombo roadin parakkeihin. Kaikki paikalla olleet silminnäkijätkin oli pakattu poliisin pakuun ja kyyditty putkaan.

Eli enää M7 ei viitsi edes leikkiä mitään demokratiaan viittaavaakaan.

Luonnollisesti Mbabazilla olivat kaikki tiedot muuallakin tallessa ja tutkintapyyntöä ollaan edelleen  jätettämässä koska tähän iltaan asti Korkein Oikeus suostui takarajaa tuon yllättävän ja valitettavan murron vuoksi lykkäämään. Ans katsoo miten tästä jatketaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti