perjantai 2. joulukuuta 2016

Yhy-yyy!!!! Eli kansainvälisemmin Booo-effing-hooo!

CCCC eli kaverien kesken China Communications Construction Companyn Ugandan edustaja oli ollut parlamentin Valtion firmojen kontrollikomitean kuultavana. Olivat siellä kysyneet "Miten CCCC sai Entebbe-Kampala moottoritien rakennusurakan?"

Tämä sen vuoksi, että ugandalaisia tuttaa nyt hyvän korruptiomahdollisuuden valuminen ulos maasta. Kiinalaiset ovat toki myös vähän pössöttäneet tyhmempiään ja joutuneet nyt maksamaan vähän uunottamiaan rahoja takaisinkin.

Kiinahan teki tässäkin siis Kiinat. Sitä samaa kuin Malawissa. Annetaan Afrikan maalle laina jotain proggista varten. Sitten handlataan urakat omille firmoille ja tuodaan tekijät Kiinasta. Perus klip-klap-klop ja takanurkalta tyhjiin. Koska afrikkalaiset kaikessa viisaudessaan tekevät näitä diilejä. Näiden seurauksista on koitettu afrikkalaisille kertoa mutta kun se bling-blingin tarve on niin valtava. Nyt sitten on ilmeisesti alkaneet nämä diilit täälläkin purra omaan nilkkaan.

Em. motarisopimus on tehty Kairossa Ugandan hallituksen eli M7:n ja Kiinan välille 2009. Ei pienintäkään nokan koputtamista pitäisi olla siinä.

Kinuski oli parlamentissa kertonut, ihan oikein ja rehellisesti että Kiina tekee näitä juttuja auttaakseen Afrikan maita, mutta että nämä avustukset ovat lainoja jotka pitää maksaa takaisin. Jos ei kelpaa niin Kiina voi kyllä lopettaa nämä projektit. Rakennuttavana yhtiönä heillä on oikeus toimia urakkatavoitteiden saavuttamisen mahdollistavin keinoin.

Huuto! Huutohuuto! Möykkämöykkä!

Ei saa afrikkalaista, tässä tapauksessa ugandalaista kiristää tuolla lailla! Nyt pitää heti pyytää anteeksi parlamentilta!! Huuto möykkä huuto huuto möykkä huuto! Jaa että kiinalaisella valtionyhtiö ei olekaan täällä hyvää hyvyyttään? Huuto huuto möykkä perkele huuto!!!! Kunnioittakaa tätä maata huuto möykkä!!!!!

Käytännössä siinä taas imbesilli kerjäläinen, joka on tehnyt sileen tymästi etä näyttänyt kikeiä länsimaisille avustajilleen, koittaa ripittää itse valitsemaansa itäistä riistäjäänsä koska riistäjä näyttää kaapin paikan.

Kikkelis kokkelis niin. Mitäs läksit?

Tatu Vanhanen varmaan nauraa avoimesti siellä pilven päällä tätä näiden touhua katsellessaan.

Muuta: Miksi autostani tulee aamuisin savua?

Dear Paul,
My Toyota Landcruiser Prado 4.7 petrol releases a lot of smoke in the morning from home, even then I just serviced the car. What could be the problem? Karim
Dear Karim, you need to observe the colour of your the smoke. It would be wise to also confirm whether the exhaust continues to bellow a lot of smoke even when your engine attains the normal running temperature above 80 degrees centigrade.

http://www.monitor.co.ug/News/National/MPs-accuse-Chinese-road-company-blackmail/688334-3471304-dsunxj/index.html

http://www.monitor.co.ug/Business/Auto/Why-does-my-car-produce-smoke-in-the-morning-/688614-3471108-nav166/index.html


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti