tiistai 6. joulukuuta 2016

Itsenäisyyspäivän bingo

Nyt on kyllä vaikea. Meinaan kun ihan sama mitä meikäläinen siihen ruudukkoon pistää niin tämän hauskemmaksi en sitä kuitenkaan saa:


Hjooh. Koitin sitä taulukkoa. Ei siitä mitään tullut koska ainoa mitä mieleen juolahti olivat sanat Sipilä, serkku, vastuullinen, media, Atte, Jääskeläinen, lügenpresse, vihapuhe, Pentti, Siimes, Ritva, Valkama, laatikollinen, keksilöitä ja marmelaatia. Ei noista bingoruutua saa.

Sen sijaan voisin kertoa joulun odotuksesta Kampalassa.

Kas kun se on taas se aika vuodesta kun koijarit sun muut hunsvontit koittavat viekkaudella ja vääryydellä saada itselleen tuloja, vaikkapa sitten kanssaihmisiään ryöstämällä.

Uusimmaksi kikaksi on noussut bodakuskien sun muiden autokaapparien piirissä seuraava (siis sen ryöstämisen, raiskaamisen ja mahdollisen tappamisen jälkeen):

Ne keräävät taskuihinsa pre paid-puheaikakortteja. Käytettyjä siis. Sitten eksyttääkseen poliisia he jättävät noita rapsutettuja airtime cardeja ruumiiden/hylättyjen autojen yhteyteen. Ne kun ovat mitä ilmeisimpiä johtolankoja näes.

Poliisi tulee paikalle ja löytää nuo kortit. Poliisi suuressa viisaudessaan katsastaa (no, pakkohan niiden kai on) kenen liittymään mokoma kortti on käytetty ja hakee sitten tuon viattoman poloisen kaappiin. Voila, meillä  on epäilty.

Joo. Älkää muuta sanoko. Näin kiinnisaatuja "rikollisia" on nyt ihan oikeasti viety oikeussaleihin asti.

Kasesesta ei kuulu enää kummia, paitsi että virallisen tiedon eli poliisin mukaan ainoastaan 62 ihmistä pääsi hengestään. Näistäkin 16 oli poliiseja. Tuon verran on siis joko jo haettu ruumishuoneelta tai vielä mätänemässä siellä. Poliisin tiedottaja Andrew Felix Kaweesin mukaan tätä tietoa on turha kiistää. Lehdistöä varoitettiin myös kyselemästä asiasta sen enempää. Yleisöä toki kehoitettiin ottamaan yhteyttä turvallisuusjoukkoihin jos yleisöllä on tietoa epämääräisistä kalmoista.

Viime viikolla poliisi kyllä jo pisteli ihan lehtikuvissakin tunnistamattomia/ei-noudettuja-ruumiita joukkohautoihin. Että tiedä sitten niin taas.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti