torstai 8. joulukuuta 2016

Opposition vika

Meinaan ne Kasesen rähinät. FDC:llä on oma P10-nimetty järjestönsä, jonka pääasiallinen tehtävä on protestoida edellisten vaalien tulosta sekä FDC:n pomon Kizza Besigyen maanpetos-syytteitä vastaan. Se siis on laillisen puolueen kenttäorganisaatio.

Tämä ruohonjuuritason organisaatio on hallituksen/vaalikomission toimesta tuomittu partisaani militiaksi vaikka mitään merkkejä sen radikalisoitumisesta ei ole. No, eihän siihen mitään sellaista tarvitakaan.

Nyt jokainen Rwenzururun kunkun palatsin räjäyttämisessä kuolleen kunkun henkivartijan on sitten kerrottu kuuluneen P10-ryhmään. Näin ollen jollain erittäin twisted logiikalla he ovat saaneet mitä ansaitsivat. Kunkulla on sanottu myös olleen pyssyjä palatsissaan. Kunkku oli myös tässä joku aika takaperin loukannut M7:kaa kun ei ollut vastannut puhelimeen pressan soittaessa. Se oli vituttanut pressaa. Case closed

Jää vaan poliisilta ja armeijalta semmoinen tuossa huomaamatta että niitä tun pyssyjä on täällä ihan joka torpassa. Joka pankkiautomaatilla on pyssymies. Lisäksi eivät nuo taaskaan ottaneet huomioon sitä, että noin sanoessaan he niinko sanovat että "laillisen mutta oppositiossa olevan puolueen kannattajia on ihan oikein vähän tappaakin."

Muuta:

Itsenäisyyspäivä oli ja meni. Katselin paraatin ja vähän kättelyjä.

Joulukinkun hajin tänään. Se vielä käveli tiistaina. Nyt se on pakastimessa josta se sulatetaan viikon päästä ja injektiosuolataan. Sitten se pääsee joulunviettoon telttasafarille yhdessä laatikoiden,rosollien ja muiden lohien + joulukuusen kanssa.

Ugandalainen possu on hyvää.

Se on niin hyvää, että ugandalaiset ovat itse asiassa Afrikan eniten sikaa syövä porukka.

http://www.monitor.co.ug/News/National/Ugandans-named-biggest-pork-consumers-Africa/688334-3479178-ifaaagz/index.html

http://www.monitor.co.ug/News/National/CMI-link-FDC-P10-to-Kasese-clashes/688334-3478964-127s2psz/index.html2 kommenttia:

  1. Siis onko siellä jonkun maan sisäisen kuningaskunnan kuningas listitty?

    VastaaPoista
  2. Ottivat kaappiin Rwenzururun kuninkaan ja lanasivat sen palatsialueen tuhannen paskaksi. Syyttävät kunkkua nyt murhista. Koska tuolla Länsi-Ugandan alueella kannatetaan liikaa oppositiota jne.

    VastaaPoista