keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Porkkana & peruna done

Huomenna kinkku ja rosolli.

Päätähti on nyt kolmatta päivää injektiosuolassa.


18 kiloa jouluakin ehti pohjoisesta päiväntasaajalle.

Täällä nyt noin muuten ei mitään maata mullistavaa ole tapahtunut. Rosvopaistista tuli hyvää, saunassa oli kuuma, lauantain me dayn Rogue One oli yllättävän hyvä ja panimoravintolan pilsneri ehkä aavistuksen liian humaloitu. Sunnuntaina ravintolahyppelyllä italialaiset alkupalat maistuivat ja korealainen grilli oli loistava.


Joulun odotus näkyy ja kuuluu kylässä erilaisten vogonien ja heidän runoutensa yleistymisenä. Jälkimmäisellä tarkoitan kovaäänisistä blastattavan huutohuutomöykkämöykkä-saarnaamisen eksponentiaalista kasvua. "Devil-loser-amen!!!"-raspikurkku preachereita. Ensimmäiset ovat erilaisista instituutioista kaduille lasketut hullut.

Unohdin meinaan perjantaina kertoa, että sen autojonon kohdalla oli joku rääsyinen sekopääkin päivystämässä. Oikeammin sanottuna se oli huudon kera kivittämässä & kepittämässä pahoja henkiä eli lyhtypylväiden mainokset saivat kyytiä. Kuten sai myös blogistinne. Onneksi se hokasi mut myöhässä joten se ei kerinnyt kuin roiskaisemaan kourallisen soraa ohi ajavaa mopoa kohti. Vähän ropisi. Siellä se ainakin vielä eilen oli puulle huutamassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti