keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Sitä se Namboole tiesi eli ääni on poissa

Epäreilua perkele.

24 NRM:n ja 3 opposition parlamentaarikkoa oli ollut Jinjassa. Siellä oli ollut tarkoitus ottaa vastaan pikkulahjoitukset jotta tuomareitten pakollista eläkeikää nostettaisiin ja vaalikomissiossa istumisen kahden vaalin maksimi kumottaisiin.

Hinta tälle oli sovittu miljoonaan shillinkiin (250 euroa) ja 50 kiloon sokeria. Miitinki oli pidetty sokeritehtaalla.

Ihan oikeasti nyt...

Yksi näistä kansanedustajista oli melkolailla heti epäillyt vilunkipeliä ja punninnut sokerisäkkinsä. Juu-u. Ei ollut kuin puolet luvatusta määrästä pussissa. Siitä paikasta hän oli rynnännyt lehdistön pakeille huutamaan petoksesta.

Tämä ihailtavaa integriteettiä ja läpinäkyvyyttä ajava parlamentaarikko tulee pohjoisesta, Kilakista jos tarkkoja ollaan.

Muuta: Pornografian paljastakoneeseen ei ole kuulemma rahaa! Perkuleen perkule sanon minä! Olisin niin halunnut nähdä tämän masiinan toiminnassa. 

Nämä suru-uutiset meille kertoi Moraali- ja eheysministeri Simon Lokodo. Simonhan on se kaveri joka aikanaan sanoi muun muassa että lapsen raiskaaminen on parempi juttu kuin homoseksuaalisuus. Itseasiassa hän sanoi sen olevan "luonnollista". Homoseksuaalisuus on myös luonnollisesti ulkomaalaisten vikaa ja olisikin hyvä, jos kaikki ulkomaalaiset häipyisivät Ugandasta. Hän on myös niitä miehiä, joiden mukaan minihameessa kulkeva nainen on syypää omaan raiskaukseensa.

Ei tänään muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti