tiistai 9. helmikuuta 2016

This parrot has ceased to exist

Tai voisihan sitä kai Timo Rautiaisen "Lintu"-biisinkin laittaa. Mutta kun se nyt ei sopisi sitten yhtään.

Tuli äkillinen Suomen reissu eteen kun Mummu siirtyi pois tästä ulottuvuudesta perjantaina. Norovirus. Koiviston Manu voitti sitten lopulta Mummun, olivat meinaan samana päivänä syntyneet. Valmistajalleen pitää nostaa hattua koska aika tasalaatuista kamaa on saanut aikaan. Mummun vajaata paria vuotta vanhempi isosisko kun meinaan meni alle vuosi sitten. 

Geenipoolissani siis edes vähän ynnääkin.

Täällä ei mitään. Paitsi että M7 pidätti tuossa joku aika sitten entisen sisäisen tiedustelunsa kenraalin. Setä-kenraali oli ensin vähän maanpaossa, tuli tänne ja rupesi sitten ryppyilemään. Kerroin tästä jannusta joskus taannoin jossain tekstissäni. Se stoori oli about siitä kuinka tämä Sejusa oli kertonut varastaneensa monet vaalit toveri Yowerille. M7 päätti siis laittaa jannun kaappiin varoiksi, pari viikkoa ennen vaaleja. Jotka siis jäävät nyt väliin ainakin osalta meidän porukasta koska hautajaiset. Ei vaan ole taka-aita vielä valmis ja jnejnejne. Kattellaan Suomeen matkustavaa kokoonpanoa.

Itse olen yhden allekirjoituksen päässä konsultiksi ryhtymisestä eli kuten jo aiemmin on kerrottu, Adjumani here I come tämän kuun lopussa. Jos vaalit menevät bueno ja koulut siis aukeavat.

Eli tervepä terve ynnä heipä hei. Noin meidän Mummu aina sanoi puhelimessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti