keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Dubai miinus 9 päivää

Panzer Vorwärts.
 General Motorsin hieman hapettumaan päässyt mylly. Kyseessä on siis etiopialaisilta Asmaran vapautuksen tohinoissa paikalle jäänyt M41 Walker Bulldog. Vuonna 1975 toivat Asmaraan 50 vaunua varuskuntaa vahvistamaan ja noiden joukossa oli jo näitä. Tuo oli riittävä vastus T-viisvitosellekin. 1991 etiopialaisten menettäessä Asmaran on tuokin sitten jäänyt noille sijoilleen. Pelkät kuorethan tuossa on, sisällä ei ollut edes pohjaa. 
 Olimme siis taas hikimaassa pyhänä.
 Kaikenlaisia kivoja leluja löytyy Asmaran ympäristöön kaivetuista vanhoista poteroista/tuliasemista. Taitaapi olla Sergein hylsy?
 Maisemaa piisaa, ei siinä mitään.
 Opinahjollakin alkaa olla suhteellisen valmista akateemisen vuoden aloitukselle. Ihan pikku juttuja täytyy vielä säätää. Niinkuin nyt vaikka lukujärjestykset.

 Bröm bröm lähti Dubaissa tänään kohti Jeddahin satamaa.
Takapaksissa tulee mukana various käyttövaraosia ja 60 kiloa koiranruokaa. 
 Aamuna eräänä ehdin liittyä fillarillani jopa karavaaniin.
 Viime keskiviikkona oli Meskel eli oikean ristin löytämisen juhla. Käytiin sen kunniaksi kaffella ja kräämipullalla koko porukka. Muille bombolit eivät tuottaneet ongelmia, meikäläinen sen sijaan voitti arvonnassa ke-to yönä kello kolme. Pari satsia tujua vihapuhetta isoon valkoiseen puhelimeen ja sitten mukavaa "vesihuikka pysyi sisällä tällä kertaa 3 minuuttia"-pierun varomista sekä kuumetta. Sanomattakin on selvää, että torstaina olisi ollut ensimmäinen varsinainen työ-/tapahtumapäivä seminaarilla. Näin ollen piti sitten näyttää hyvää naamaa lauantai-aamuna ja mennä tsekkaamaan viime vuoden kurssin valmistujaisjuhlaa. Otin vielä varoiksi U:n mukaan. Kannatti, tällä viikolla hommat nytkähtelivät mukavasti eteenpäin ja ministeriössä oli Vaimollekin mainittu meidän olleen paikalla. Plus että päästiin Eritrean telkkariinkin. Top that Kari Peitsamo! Ei oo Hesan telkkari mitään!
 Tällainen juhlahan se oli. Näitä valmistujaisia on ollut nyt kolmet ja aika paljon hyvin alkaneiden opintojensa päättäjiä oli tässä satsissa noilta syrjäkulmilta, päätellen Muhammed. Muhammad, Mahmud jne nimien määrästä. Suhteellisen iäkkäitäkin oli yläkoulusta valmistuneiden joukossa ja sehän on hieno asia se. Että meinaan on vanhemmmallakin iällä ja takuuvarmasti haasteellisissa oloissa jaksettu opiskella.
Seminaarin materiaalivarastossa ei totuus pääse unohtumaan. Hasta la victoria siempre vaan...

Siinä niitä tärkeämpiä. On pitänyt vähän, ei paljoa, kiirettä tuon akateemisen puuhastelun tiimoilta joten ei ole kerinnyt oikein muuta. Tai sain mä täkäläisestä menosta kirjoitetun mielenkiintoisen Jenni Rikkan (tarkoititko fer ja gg) kirjoittaman kirian. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti