torstai 5. marraskuuta 2015

Let the show begin

Eli palataanpas takaisin Afrikkaan.

Kuten eilisessä linkissä kerrottiin, alkaa presidentinvaalien kamppailu nyt todenteolla. Nuo pari päivää näyttivät millaista Ugandassa paikoitellen tulee olemaan. Tiet tukossa kansanjoukoista jne. Nyt jo on ollut havaittavissa esim. Muyengan alueen slummi/alempikeskiluokka-alueen eli Tank Hillin Bugolobin puoleisen rinteen äänenvoimakkuuden kasvamista.

Impaloiden Paikassa samalla mäellä asuu sikarikasta ja umpiköyhää väkeä. Kysymys on näes vain asuinpaikan sijoittumisesta kukkulan topografisiin korkeuskäyriin. Mihinkäs suuntaan se pask... sadevesi oikein valuukaan? Toki on sitten näitä Bugolobeja missä ei näin ole. No nyt tuolla Tank Hillin juurella ja alarinteellä vaalikarja särpii vaalioluttaan. Tai ainakin näin voi päätellä juuri tuosta kasvaneesta musiikin ja kaiutinautojen äänenvoimakkuudesta.

Muuta: Hirveätä oli huomata tänään salilla että se juoksuhan alkaa taas vähän helpottaa. Tai siis että on olemassa sellainen asia kuin "palauttava hölköttely" siten, että se ei muutu läähättämiseksi kilometrin jälkeen.

Eivät loppupeleissä näes kärsineet olkapäät uimista. Damn you kiertäjäkalvosin.

Maanantaina on sitten taas edessä hyppy tuntemattomaan eli Opettajat Ilman Rajoja-touhua koittamaan. Aluksi onneksi vain tavallaan tutustumaan/esittäytymään. Adjumanin districtissä. Leirilläkin. Paikallisten opettajien inkluusiokouluttamiseen osallistumista/koulutuksen onnistumisen observointia eli nyt ensin sen koulutuksen seuraamista. Myöhemmin sitten koulutuksen mahdollisten tulosten evaluointia. Käytännön puoli ei jännitä mutta raportointi kyllä. Kun enhän mä taida kieltä nimeltä "kehitysapuprojektin raportointi".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti