keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Rank: Spouse of diplomat

Semmoinen on nyt sitten ID-kortissa status. Eli vieläkään ei se ToyBoy natsannut.

Valituksen aiheitakin on löytynyt.

Kohtalokas on blondi. Paikallisten, eritoten teinien mielestä se tarkoittaa vapaata tukasta veto/lääppimisoikeutta. Ymmärrän kyllä että suljetuhkossa maassa moinen on ihmeellistä. Sitä en ymmärrä että kaikki käytöstavat unohtuvat. Siinä määrin siis että nelivuotias alkoi jo pelkäämään koulumatkalla jalkakäytävät valloittaneita koululaisteinejä. Tuli pariin kertaan jo puututtua asiaan.

No, koska tämä maa on tiedonkulultaan nopea niin maininta vartijallemme (joka on siis entinen kapiainen. Kaikki nää ovat) auttoi. Tällä viikolla ollaan saatu kulkea rauhassa. Lukuunottamatta normaalia afrikansarvelaista "6 rinnan jalkakäytävällä, ei väistetä"- meininkiä. Noista olen kävellyt reunimmaisia päin. Järjestäen.

Paikallisilla on myös usein tapana matkia kuulemaansa tuntematonta kieltä. Koska tuo on ilmeisesti kulttuurisesti sopivaa, taidan kesälomalla äbäläwäbälöidä jokaisen kohtaamani sarvelaisen.... läppä.

Kuvia sunnuntain reippailulta (yllättävän hyvin jaksettiin. Pietarilaisen fyysikko- Sergein kanssa oli mukava pamista. Ukko on ollut täällä 21- vuotta. Sillä on ollut Järvisen sukset ja Pervomaiskoje metsästysmainaan.) Täytyy ostaa Suomesta vaan kunnon pläägät koko porukalle. On tossa pari muutakin:
Sunnuntaina nokka kohti Kampalaa. Luvassa on varmasti ikimuistoinen koirien hakureissu.

3 kommenttia:

  1. hyvä, spouse of diplomat. siellähän näyttää söötiltä ja huomasin kuvista myös, että klapit ois taas kova sana. tuli vastaan pieni eritrealainen kahvila töölössä. ukkeli on ollut 20v poissa sieltä niin kuin muutkin. niiden kahvi on tosi hyvää.

    VastaaPoista
  2. Toinen spouse of diplomat nauraa ja samaistuu. Mun tittelien hassuusennätys tähän asti on teksti belgialaisessa id-kortissa: épouse d´un homme privilegié, etuoikeutetun miehen puoliso. Eihän sitä voinut vakavana katsoa. Se oli ennen someaikaa ja älypuhelimia, joten harmittelen vain sitä, etten koskaan älynnyt ikuistaa korttia ja tuota titteliä jälkipolville naurettavaksi (korttihan pitää tietysti palauttaa lähtiessä). Epouse d´un homme privilegié elää enää vain muistoissamme.

    VastaaPoista
  3. Leivänvoittajaamme tituleerataan hänen kortissaan "Chief". Ugh, olen puhunut. Se on tosin hyvin sopivainem määrite, aina tykännyt alkuperäis-amerikkalaisten meiningeistä. T: Pienisuurimies.

    VastaaPoista